Automaalaamo

Automaalaamo on ylpeytemme ja laadun takaavat ammattitaitoiset työntekijät sekä laadukkaat maalaustuotteet ja – välineet. Maalarimme osallistuvat vuosittain Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin. Maalauksissa käytämme ympäristöystävällisiä vesiohenteisia Glasurit-automaaleja. Glasurit-automaaleista löytyvät värisävytkaikkiin automerkkeihin, ja muodostavat yhteensä yli 300 000 sävyvaihtoehtoa. Automaalaamo on toiminut meillä vuodesta 1986 asti ja työntekijämme omaavattodella pitkän kokemuksen alalta.

Automaalaamo ja pienvahinkokorjaukset

Ennen pienet vauriot kuten naarmut ja kolhut maalipinnassa tuottivat harmia. Korjaukset ovat kalliita ja aikaa vieviä. Sinun on nyt mahdollista saada autosi korjattua jopa päivässä. Menetelmä on nopea ja sitä kautta myös edullinen. Automaalaamo veloittaa yleensä noin 300-400€ esimerkiksi puskurin kulman paikkauksesta. Hintaan vaikuttaa aina vaurion koko.

Menetelmä sopii melkein kaikkiin yksittäisiin vahinkokohtiin, halkaisijaltaan enintään 6cm. Poikkeuksena kuitenkin laakeat pinnat kuten katto ja konepelti. Teemme kustannusarvion kun vaurio on tutkittu.

Automaalaamo ja matkailuautot
Automaalaamo palvelumme matkailuautoissa sisältää muovi- ja lasikuitukorjaukset, sileäpintaisten matkailuautojen maalaukset sekä tuulilasien vaihdot.

Mopoautot
Teemme myös mopoautojen kolarikorjaukset ja maalaukset

Muovikorjaukset
Usein on edullisempaa korjauttaa muoviosa (esimerkiksi puskuri) kuin hankkia uusi . Korjauttaessa saatetaan välttyä koko puskurin maalaukselta, jolloin maalauskustannus jää pienemmäksi. Kun puskuri maalataan vain osittain, saattaa asiakkaan kannattaa maksaa korjaus itse. Silloin ei tarvitse käyttää vakuutusta eikä tule myöskään bonusmenetyksiä. Korjaamalla vältytään myös turhan muovijätteen syntymiseltä.