AUTOHUOLTO & AUTOKORJAAMO HELSINKI

AUTOHUOLTO & AUTOKORJAAMO HELSINKI

Vantaalla sijaitsevaan EAM Autokorjaamoon voit saapua helposti myös Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta. Tarjoamme monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut kaikille automerkeille. Autokorjaamon ja autohuollon puolella työskentelee alan kokeneet ammattilaiset, joilta saat apua ja neuvontaa kaikkiin autohuoltoon liittyviin kysymyksiin.

Voit huoltaa tai korjauttaa meillä niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautosi meillä. Teemme yleisten autohuoltojen lisäksi myös vaativat korjaukset ja maalaukset. Kokemusta meille on karttunut jo vuodesta 1986 asti. Tervetuloa EAM Autokorjaamoon!

Kattavat autohuollon ja autokorjaamon palvelut Helsingin läheisyydessä

Olemme täyden palvelun autokorjaamo ja tarjoamme asiantuntevaa sekä laadukasta osaamista autollesi. EAM Autokorjaamolla teemme autohuollot ja korjaustyöt aina huolella alusta loppuun. Teemme niin korjaukset, autohuollot, peltikorjaukset, määräaikaishuollot kuin erilaiset rengastyöt autokorjaamomme tiloissa. Otollisen sijainnin johdosta, autokorjaamolle on helppo saapua myös Helsingistä ja muilta lähialueilta.

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Määräaikaishuollot
  • Öljynvaihdot
  • Jarruhuollot
  • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
  • Ruostekorjaukset
  • Peltikorjaukset
  • Pakoputkityöt
  • Renkaiden vaihto
  • Renkaiden tasapainotus 
  • Tuulilasipalvelut

Ammattitaitoiset korjaajat

Autosi kunnosta, huollosta ja turvallisuudesta vastaa kokeneet korjaajamme, joiden käytössä on laadukkaat varaosat sekä työvälineet. Voit ottaa meihin yhteyttä tai tuoda autosi autokorjaamolle näytille ennen huollon varausta. Jos tiedät, mitä huoltoa autosi kaipaa, voit varata ajan autohuoltoon soittamalla tai suoraan netin kautta.

Voit myös käyttää oheista hintalaskuria autohuollon kustannusten arviointiin.


Laske autohuollon hinta

Mietitkö, kuinka paljon autosi huolto tulee kustantamaan? Oheisella huoltolaskurilla voit tarkastaa, mitä autohuolto tulee suurin piirtein maksamaan. Voit myös varata autohuollon suoraan netin kautta – helppoa ja vaivatonta. 

Tuo autosi EAM Autokorjaamolle – ja autosi pysyy kunnossa

Suoritamme määräaikaishuollot, autohuollot ja muut korjauksen ajoneuvon mallista ja merkistä riippumatta. Noudatamme autosi valmistajan huolto-ohjelmaa määräaikaishuoltoa tehdessä. Ennen kaikkea varmistamme, että autollasi on turvallista ajaa ja sen osat on tarkistettu. Suosittelemme myös, että autojen öljyt vaihdettaisiin kerran vuodessa, jotta moottori pysyisi hyväkuntoisena. Teemme paljon myös jarruhuoltoja ja alustojen korjauksia. Lisäksi suoritamme renkaiden vaihdot ja tarvittaessa voit ostaa rengasmyymälästämme uudet renkaat kuluneiden tilalle.

Voit tuoda autosi autokorjaamollemme auton kunnon arvioimiseksi tai varata ajan suoraan esimerkiksi jarruhuoltoon. Autamme niin pienissä kuin suurissa korjauksissa ja huolloissa. Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä sijaitsevaan autokorjaamollemme voit tuoda autosi autohuoltoon tai korjaukseen kätevästi myös Helsingin suunnalta. Voit kysyä myös mahdollisuudesta sijaisautoon edulliseen vuorokausihintaan. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!  

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.