AUTOKORJAAMO, AUTOHUOLTO ESPOO & KLAUKKALA

AUTOKORJAAMO, AUTOHUOLTO ESPOO & KLAUKKALA

EAM Autokorjaamo tarjoaa monipuoliset autokorjaamo- ja autohuoltopalvelut. Autokorjaamolle ja autohuoltoon on helppo saapua niin Espoosta, Klaukkalasta kuin muualta Uudenmaan alueelta.

Autokorjaamolla työskentelee alan ammattilaiset, joilta onnistuu henkilö-, paketti- ja matkailuautojen autohuollot, maalaukset sekä muut korjaukset. EAM Autokorjaamolla on vankka kokemus autohuolloista jo vuodesta 1986 asti.

Täyden palvelun autokorjaamo & autohuolto Espoon läheisyydessä 

Haluamme tarjota autoilijoille parasta palvelua ja panostamme autokorjaamollamme siihen, että niin autohuolto kuin korjaustyö tehdään aina laadukkaasti alusta loppuun. Autokorjaamon tiloissa teemme niin korjaukset, autohuollot, peltikorjaukset, määräaikaishuollot kuin erilaiset rengastyöt. Autokorjaamolla käytössämme on laadukkaat työvälineet ja varaosat.

Autohuollon palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Määräaikaishuollot
  • Öljynvaihdot
  • Alustan työt 
  • Jarruhuollot
  • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
  • Ruostekorjaukset
  • Peltikorjaukset
  • Pakoputkityöt
  • Renkaiden vaihto

Saat meiltä siis kokonaisvaltaiset autohuolto- ja korjauspalvelut. Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä sijaitsevaan autokorjaamollemme voit tuoda autosi autohuoltoon tai korjaukseen kätevästi myös Espoon ja Klaukkalan suunnalta. Käytä kätevää huoltolaskuriamme ja tarkista mitä autohuolto tulisi suurin piirtein maksamaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan autokorjaamoomme ja kysyä lisää palveluistamme!


Laske autohuollon hinta

Mietitkö, kuinka paljon autosi huolto tulee kustantamaan? Oheisella huoltolaskurilla voit tarkastaa, mitä autohuolto tulee suurin piirtein maksamaan. Voit myös varata autohuollon suoraan netin kautta – helppoa ja vaivatonta. 

Autohuolto kaikille automerkeille

Täyden palvelun autokorjaamona teemme autohuoltoa auton merkistä ja mallista riippumatta. Määräaikaishuolloissa noudatamme aina auton valmistajan huolto-ohjelmaa. Autokorjaamolla varmistamme, että autosi on tarkastettu ja sillä on turvallista ajaa. Öljynvaihtoa suosittelemme kerran vuodessa, vaikka valmistajan suositus sallisi pidemmän vaihtovälin. Näin autosi moottori toimii tehokkaammin ja pysyy paremmassa kunnossa. Teemme niin pienet kuin suuret korjaukset ja huollot auton kunnosta riippuen. Vaativatkin työt onnistuvat luotettavasti ammattitaitoisilta korjaajiltamme.

Autokorjaamolla teemme paljon myös alustojen korjauksia sekä jarruhuoltoja. Säännöllistä jarrujen tarkistusta ja huoltoa ei tulisi unohtaa, sillä jarrut ovat oleellinen osa turvallista ajoa. Suoritamme jarrutyöt huolella ja puhdistamme jarruosat huollon yhteydessä. Autohuollossa teemme kaikki työt aina huolellisesti, tarkasti ja turvallisesti.

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat myös rengastyöt kuten renkaiden vaihto, tasapainotus ja myynti. Huonokuntoisten tai jo kuluneiden renkaiden tilalle voimme etsiä sinulle uudet renkaat. Laadukkaat renkaat lisäävät niin ajomukavuutta kuin ajoturvallisuutta.

Varaa aika ja tuo autosi autohuoltoon tai korjaukseen!

Varaa aika autokorjaamoon tai autohuoltoon kätevästi suoraan sivuiltamme! Tuo autosi korjaukseen tai huoltoon EAM Autokorjaamolle – ja autosi pysyy kunnossa. Asiakkaana saat autokorjaamoltamme halutessasi autohuollon ajaksi käyttöösi sijaisauton edulliseen vuorokausihintaan. Kysy lisää!

Ota yhteyttä!  

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.