Peltikorjaus

Peltikorjaus

Peltikorjaus on meillä hyvin korkealla tasolla. Pystymme tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisilla Autorobotin korjaamolaitteilla teemme vaativatkin korjaustoimenpiteet luotettavasti ja hyvin. Teemme vaativia henkilö- ja pakettiautojenkylkipeltien-, kattojen ja pilarien vaihtoja. Peltikorjaus kuin peltikorjaus onnistuu meiltä. Ruosteen korjaus onnistuu meiltä myös jos vanhempi autosi on päässyt pahasti ruostumaan. Autorobotin B15+ veto/oikaisupenkissä meillä on mahdollisuus tehdä vaativia vetotöitä ja korjaustoimenpiteitä.  Korinmittaukset onnistuvat myös Autorobotin nykyaikaisilla korinmittaus laitteilla.

Peltikorjaus ammattitaidolla

Kaikki peltikorjaustyöt tehdään meidän omassa toimipisteessä emmekä siltä osin käytä alihankintaa. Aina kolaroitua osaa ei tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen, vaan kolaroitu kohta pystytään palauttamaan entiseen loistoonsa. Peltikorjauksen yhteydessä kannattaa kysyä myös muista tarjoamistamme autokorjaamoautomaalaamo ja autopesula palveluista.

Muista! Asiakas voi päättää missä auton vauriot korjataan, vaikka korjauksen maksaa vakuutusyhtiö. EAM autokorjaamo on kokenut ja osaava kolarikorjaamo.

Kotisivut yritykselle:

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.