Kampanja -10%

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon? (alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.


EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

EAM Autokorjaamo – monipuolinen kolarikorjaus & kolarikorjaamo sekä erinomainen työnjälki ja lopputulos

Kolarikorjauksen ammattilaisina tarjoamme monipuoliset palvelut vaurioiden korjaukseen. Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on osa AWUX-kolarikorjaamoita.

Vuosikymmenten kokemus alalta

Vantaalla sijaitseva EAM Autokorjaamo on kokenut korjaamo, joka tekee työt aina laadukkaasti ja huolellisesti – oikeiden oppien mukaisesti.

Laadukkaat materiaalit ja välineet

Käytämme laadukkaita materiaaleja sekä välineitä autokorjausten yhteydessä. Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat.

Myös leasing-autot ja matkailuautot

Korjaamon tiloissa toimii myös Leasing autojen palautuskorjaus ja matkailuautojen korjaus sekä huolto.

Your Title Goes Here

Vauriotarkastus

Suoritamme vauriotarkistuksen joko omissa tiloissamme Vantaalla tai vaihtoehtoisesti voimme tulla suorittamaan korjauksen esimerkiksi asiakkaan kotiin tai työpaikalle.

Vauriotarkistus on ilmainen, jos ajoneuvo jää meille korjaukseen. Muussa tapauksessa perimme tarkastuksesta 50 € kertakorvauksen.

Vauriotarkastus suoritetaan yleensä vakuutusyhtiötä varten. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa – kun vauriotarkastus on meillä tehty, ei asiakkaan tarvitse käydä erikseen näyttämässä vauriota vakuutusyhtiön pisteessä. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Kolarikorjaamo tekee vauriotarkastuksen ja kustannusarvion CABAS-ohjelmalla, joka korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden yhteinen laskentaohjelma.

Voit tilata ajan vauriotarkastukseen myös netin kautta.

Auton maalaus

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamolla on yli 30 vuoden kokemus automaalauksesta – olemme tehneet tätä kauan ja ammattitaitomme on sen mukainen. Toimimme kauan merkkiliikkeiden alihankkijana automaalaustöissä. Työn laatu on erittäin korkealuokkaista.

Asiantuntevat maalarit ja alan ykköstuotteet takaavat maalaustöiden laadun ja onnistuneen lopputuloksen. Käytössämme ovat Glasurit ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset automaalit, joita on saatavilla yli 300 000 sävyä. Sävyvalikoimasta löytyy takuuvarmasti oikea sävy jokaiseen automalliin. Seuraamme myös tiiviisti aikaamme ja alan kehitystä – maalarimme osallistuvat joka vuosi Glasurit koulutuksiin, joita järjestetään maailmanlaajuisesti.

Muovikorjaus

Muoviosan, eli yleensä puskurin tai esimerkiksi etulokasuojan, korjaus voi joskus olla edullisempi vaihtoehto kuin uuden hankinta. Korjauksessa ei yleensä tarvitse maalata koko puskuria, jolloin maalauskustannukset jäävät pienemmiksi. Muoviosan osittainen maalaus on varsin edullista ja usein asiakkaan kannattaa maksaa se itse – näin ei tarvitse turvautua vakuutukseen eikä asiakas menetä bonuksia. Lisäksi muovikorjaus säästää luontoa, kun turhaa muovijätettä ei synny. Pystymme korjaamaan hyvin pitkiäkin halkeamia.

Peltikorjaus

Peltikorjauksissa meillä on käytössä nykyaikaiset korimittauslaitteet, hitsauskoneet sekä Autorobotin korjaamolaitteet, jotka mahdollistavat hyvinkin vaativat ja mittavat peltikorjaukset. Hitsauskoneillamme onnistuvat erinomaisesti myös paksujen peltien ja vaikkapa useiden peltien päällekkäiset hitsaukset. – ammattitaitomme on erinomaista ja työnlaatumme korkealuokkaista.

Korjaamme myös auton pinnan pieniä naarmuja ja kolhuja. Käyttämällämme menetelmällä saamme tehtyä pienet korjaukset jopa päivässä kustannustehokkaasti.

Matkailuautojen korjaus

Palvelumme matkailuautoissa sisältää muovi- ja lasikuitukorjaukset, sileäpintaisten matkailuautojen maalaukset sekä tuulilasien vaihdot pakettiautokeulallisiin matkailuautoihin (ei integroidut).

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media