Tuulilasin korjaus – Helsinki

EAM Autokorjaamo on laatusertifioitu tuulilasin korjaaja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Tuulilasin halkeamien ja kiveniskujen korjaus hoituu meiltä nopeasti ja saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasien korjaukset.

Tuulilasin korjaus – Tervetuloa EAM Autokorjaamolle Helsingistä!

Tarvitseeko autosi tuulilasi korjausta? EAM Autokorjaamo on laatusertifioitu tuulilasin korjaaja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä.

Autokorjaamomme on kokenut kolarikorjaamo ja omaa kolmen tähden korikorjaamoluokituksen. Meillä on kokemusta erilaisista auton pintanaarmujen korjaamisista jo vuodesta 1986. Tuulilasin halkeamien ja kiveniskujen korjaus hoituu meiltä nopeasti ja saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasien korjaukset. Sijaintimme Vantaalla Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä mahdollistaa helpon asioinnin Helsingistä.

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Tuulilasin korjausmahdollisuutta voit arvioida seuraavien nyrkkisääntöjen perusteella:

 • Halkeama on alle 10 cm pituinen
 • Iskun saaneen kohdan halkaisija on alle 2,5 cm
 • Jälki ei haittaa kuljettajan näkökenttää
 • Iskemä ei sijaitse tuulilasin silkkipainatusalueella eli tuulilasin reunoja kiertävällä mustalla alueella

Hoidamme kuitenkin tuulilasisi korjaustarpeen arvioinnin, kun tuot autosi näytille autokorjaamollemme. Teemme korjaukset nopeasti, jopa odottaessa, mutta enintään yhden työpäivän aikana. Lähtökohtaisesti kiveniskemistä johtuvien säröjen korjauksella tuulilasista saadaan kuin uusi, eikä korjaus vaikuta tuulilasin lujuuteen tai kestävyyteen.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Tuulilasi kannattaa korjata ajoissa

Tuulilasin korjaus on edullista ja ympäristöystävällistä: se maksaa yleensä vain pienen osan uuden lasin hinnasta.

Tuulilasin korjaamista on siis turha pitkittää vahingon sattumisesta, eikä sitä varsinkaan kannata yrittää korjata itse teipillä tai liimoilla. Tuulilasi vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 %. Turvallisuuden takaamiseksi se on hyvä korjata aina mahdollisimman nopeasti iskun tapahtumisen jälkeen.

Laadukas korjaus estää särön laajenemisen pidemmälle

Korjaamme tuulilasin kiveniskut ja halkeamat osaavasti ja kokeneella otteella. Jos korjattu kiveniskemä jatkaa halkeamista, hyvitämme kiveniskun hinnan tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Lisää turvallisuutta ja kestävyyttä autosi tuulilasiin?

Suomessa runsaat sateet ja pitkä pimeä jakso kasvattavat onnettomuusriskiä. Teiden pinnat ovat liukkaat ja kuljettajan näkyvyys rajallinen. Aquacontrol® on läpinäkyvä ja ohut pinnoite, jota voidaan käyttää auton kaikissa lasipinnoissa. Lasin pintajännite muuttuu pinnoitteen ansiosta niin, että vesipisarat poistuvat tehokkaasti lasipinnalta nopeuden ja tuulenvastuksen ansiosta.

Varaa aika

Tutustu myös tarjoamiimme Aquacontrol® -käsittelyihin!

Aquacontrol® kestää tuulilasissa jopa 20 000 km ja sivulaseissa 60 000 km. Se on huomattavasti kehittyneempi kuin useat muut tuulilasin pinnoitteet. Joihinkin Volvo, Porsche, Nissan, Mazda, Lexus, Kia ja Ford malleihin tehdään ensimmäinen Aquacontrol® -käsittely jo tehtaalla.

Aquacontrol® pinnoitteen edut:

 • Ajoturvallisuus ja ajomukavuus paranevat
 • Näkyvyys paranee huonoissa sääolosuhteissa
 • Kuljettajan reaktioaika pienenee 25 %
 • Pimeän ajan heijastumat vähenevät
 • Lumen, jään ja hyönteisten poistaminen lasista helpottuu
 • Tuulilasinpyyhkijöiden kulutus vähenee
 • Kestää jopa 20 000 km tuulilasissa ja 60 000 km sivulaseissa

Tuulilasin korjaus Helsingin läheisyydessä – ota yhteyttä tai vieraile korjaamollamme!

Harva välttää tuulilasin kiveniskut ja halkeamat liikenteessä kokonaan. Onneksi tuulilasin korjaus on nykytekniikalla nopeaa ja luotettavaa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tuulilasin korjauksen sen vaatimalla tarkkuudella ja taidolla. Voit lähettää meille kuvat tuulilasisi vaurioista tai tulla näyttämään tuulilasia autokorjaamollemme.

Meiltä hoituu niin henkilöautojen, pakettiautojen kuin matkailuautojenkin tuulilasin korjaukset merkistä, mallista ja tuulilasin ominaisuuksista riippumatta.

Ota yhteyttä, niin korjataan tuulilasisi nopeasti!

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).