Autohuolto Vantaa

Renkaan vaihto, öljynvaihto, ilmastointihuolto ja jarruhuolto. Autohuoltomme palvelee niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautoja! Meiltä BG Performance -huollot!

Autohuollot pääkaupunkiseudulla – EAM Autokorjaamosta

EAM Autokorjaamo Vantaalla on tarjonnut osaavaa palvelua jo vuodesta 1986.

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Autohuolto toteutetaan korjaamomme tiloissa Vantaalla. Meille on helppo saapua myös muualta PK-seudulta ja Uudenmaan alueelta. Tarjoamme laadukkaita ja joustavia autohuollon ja autokorjaamon palveluita.

Autohuolto- ja korjaamopalveluihimme kuuluvat muun muassa: 

  • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
  • Jarruhuolto
  • Öljynvaihto
  • BG Performance -huollot
  • Renkaiden vaihto
  • Määräaikaishuollot

Autohuolto – Huoltopalvelumme Vantaalla

Löydät autohuoltomme Vantaalta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta pääkaupunkiseudun ja lähikuntien läheisyydestä. Teemme monipuoliset autohuollot ja korjaukset ammattitaidolla. Voit varata ajan autohuoltoon soittamalla tai suoraan netin kautta. Tuo autosi huoltoon EAM Autokorjaamolle Vantaalle – ja autosi pysyy kunnossa.

 

BG Performance -huollot

Palauta autosi suorituskyky ja taloudellisuus – Vantaalla vain meillä!

Lue lisää

Sijaisauto käyttöösi

Huollon tai korjauksen ajaksi
20€/vrk. Kysy Lisää!

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Osaava autokorjaamo varmistaa, että auto on tarkistettu ja turvallinen käyttää.

Autohuollossa suoritamme niin pienet kuin suuret huollot ja korjaukset. Meiltä onnistuu vaativatkin työt luotettavasti, huolellisesti ja turvallisesti. Määräaikaishuollot suoritamme aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto olisi hyvä huollattaa kahden vuoden välein ja jo silloin kun ilmastointi vielä toimii. Näin varmistat, että ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa kun sitä tarvitaan ja autosi myös kuluttaa vähemmän.

Öljynvaihdot

Jossain malleissa valmistajan suosittelema öljynvaihtoväli voi olla jopa 40.000 km, yleisesti ottaen öljyt kannattaa kuitenkin vaihtaa vähintään kerran vuodessa.

Jarruhuollot

Jarrut ovat ehdottoman tärkeät pitää kunnossa ajoneuvossa ja siksi jarrutyöt tulee aina suorittaa huolella. Puhtaus on jarrutöissä ensisijaisen tärkeää: osat on puhdistettava tarkasti, jotta jarrut toimivat moitteettomasti ja ovat pitkäikäiset.

Rengastyöt ja renkaan vaihdot

Autohuollon palveluihimme kuuluu myös kaikenlaiset rengastyöt, kuten renkaiden tasapainotus ja renkaiden vaihto. Renkailla on suuri vaikutus ajoturvallisuuteen ja ajomukavuuteen. Tarkistamme renkaiden kunnon ja etsimme tarvittaessa uudet tilalle.

EAM Autokorjaamo
Peltikorjaus, ruostekorjaus, peltikorjaamo

Teemme myös katsastuksen vaatimat ja auton ulkonäköä haittaamat ruostekorjaukset ja hitsaustyöt.

Ruostetta esiintyy yleensä etenkin ajoneuvon helmoissa ja alustassa.

  • Toteutamme hyvällä ammattitaidolla myös erittäin haastavat ruoste- ja peltikorjaukset, kuten vaativat henkilöautojen ja pakettiautojen kylki-, katto- ja pilaripeltivaihdot.
  • Meillä on talossa omat ammattitaitoiset peltisepät – hoidamme työn aina loppuun asti maalauksineen kaikkineen.
  • Teemme myös kiveniskumassauksia.

Espoon Automaalaamo – Autokorjaamo Vantaa hoitaa työt aina asianmukaisesti. Työn jälki on erinomainen ja lopputulos laadukas.

Varaa aika huoltoon tai korjaukseen!

EAM Autokorjaamo – laadukasta palvelua Vantaalla

EAM Autokorjaamo Vantaalla on kokenut huoltoliike ja korjaamo, joka tekee työt aina laadukkaasti ja huolellisesti – oikeiden oppien mukaisesti.

Käytämme laadukkaita materiaaleja sekä välineitä autohuoltojen ja korjausten yhteydessä. Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat.

Korjaamon tiloissa Vantaalla toimii myös autohuoltomme sekä maalaamo. Pidämme huolen, että ajoneuvosi huolletaan ja korjataan oikein! Varaa aika autohuoltoon Vantaalle. Voit saapua meille helposti myös muilta paikkakunnilta ja Uudenmaan alueelta. Tilaamalla lisäpalvelun, voimme tarvittaessa noutaa autosi huoltoon tai korjaukseen. Soita ja varaa sopiva aika autohuoltoon!

Ota yhteyttä!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).