EAM-Autokorjaamo

Autohuolto

Autohuolto Vantaa

EAM Autokorjaamo Vantaalla on tarjonnut osaavaa palvelua jo vuodesta 1986. Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Autohuolto toteutetaan korjaamomme tiloissa Vantaalla. Meille on helppo saapua myös muualta PK-seudulta ja Uudenmaan alueelta. Tarjoamme laadukkaita ja joustavia autohuollon ja autokorjaamon palveluita.

Autohuolto- ja korjaamopalveluihimme kuuluvat muun muassa: 

 • Määräaikaishuollot ja -korjaukset
 • Öljynvaihdot
 • Alustan työt (iskunvaimentimet, jouset ja nivelet)
 • Ohjauskulmien säätö
 • Jarruhuollot
 • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
 • Ruostekorjaukset
 • Peltikorjaukset
 • Kiveniskumassaukset
 • Pakoputkityöt
 • Renkaiden tasapainotus
 • Renkaiden vaihto
 • Muut rengastyöt
 • Renkasmyynti

Asiakas saa halutessaan korjauksen tai autohuollon ajaksi käyttöönsä sijaisauton (20 €/vrk). Kysy lisää!

Autohuolto – Huoltopalvelumme Vantaalla

Löydät autohuoltomme Vantaalta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta pääkaupunkiseudun ja lähikuntien läheisyydestä. Teemme monipuoliset autohuollot ja korjaukset ammattitaidolla. Voit varata ajan autohuoltoon soittamalla tai suoraan netin kautta. Tuo autosi huoltoon EAM Autokorjaamolle Vantaalle – ja autosi pysyy kunnossa.

Suoritamme Vantaan autohuollossa määräaikaishuollot aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Osaava autokorjaamo varmistaa, että auto on tarkistettu ja turvallinen käyttää. Jossain malleissa valmistajan suosittelema öljynvaihtoväli voi olla jopa 40 000 km, yleisesti ottaen öljyt kannattaa kuitenkin vaihtaa vähintään kerran vuodessa. Autohuollossa suoritamme niin pienet kuin suuret huollot ja korjaukset. Meiltä onnistuu vaativatkin työt luotettavasti. Määräaikaishuoltojen ja öljynvaihdon lisäksi teemme Vantaan autohuollossa paljon myös alustojen korjauksia ja jarruhuoltoja. Jarrut ovat ehdottoman tärkeät pitää kunnossa ajoneuvossa ja siksi jarrutyöt tulee aina suorittaa huolella. Puhtaus on jarrutöissä ensisijaisen tärkeää: osat on puhdistettava tarkasti, jotta jarrut toimivat moitteettomasti ja ovat pitkäikäiset. Autohuollon ja autokorjaamon puolella teemme kaikki työt huolellisesti, tarkasti ja turvallisesti. Vaihdamme ja uusimme myös pakoputket ja lambda-anturit ajoneuvoihin.

Autohuollon palveluihimme kuuluu myös kaikenlaiset rengastyöt, kuten renkaiden tasapainotus ja renkaiden vaihto. Myös rengasmyynti. Renkailla on suuri vaikutus ajoturvallisuuteen ja ajomukavuuteen. Tarkistamme renkaiden kunnon ja etsimme tarvittaessa uudet tilalle.

Teemme myös katsastuksen vaatimat ja auton ulkonäköä haittaamat ruostekorjaukset ja hitsaustyöt. Ruostetta esiintyy yleensä etenkin ajoneuvon helmoissa ja alustassa. Toteutamme hyvällä ammattitaidolla myös erittäin haastavat ruoste- ja peltikorjaukset, kuten vaativat henkilöautojen ja pakettiautojen kylki-, katto- ja pilaripeltivaihdot.  Meillä on talossa omat ammattitaitoiset peltisepät – hoidamme työn aina loppuun asti maalauksineen kaikkineen. Teemme myös kiveniskumassauksia. Espoon Automaalaamo – Autokorjaamo Vantaa hoitaa työt aina asianmukaisesti. Työn jälki on erinomainen ja lopputulos laadukas.

Varaa aika huoltoon tai korjaukseen

EAM Autokorjaamo – laadukasta palvelua Vantaalla

EAM Autokorjaamo Vantaalla on kokenut huoltoliike ja korjaamo, joka tekee työt aina laadukkaasti ja huolellisesti – oikeiden oppien mukaisesti. Käytämme laadukkaita materiaaleja sekä välineitä autohuoltojen ja korjausten yhteydessä. Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat. Korjaamon tiloissa Vantaalla toimii myös autohuoltomme sekä maalaamo. Pidämme huolen, että ajoneuvosi huolletaan ja korjataan oikein! Varaa aika autohuoltoon Vantaalle. Voit saapua meille helposti myös muilta paikkakunnilta ja Uudenmaan alueelta. Tilaamalla lisäpalvelun, voimme tarvittaessa noutaa autosi huoltoon tai korjaukseen. Soita ja varaa sopiva aika autohuoltoon!

Ota yhteyttä!  

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.