Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on toiminut alalla vuodesta 1986 ja meillä on kattava kokemus automaalauksesta. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

Korkeatasoista automaalausta kaikille automerkeille

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla niin Espoosta, Helsingistä kuin Vantaaltakin. Ammattitaitoiset työntekijämme sekä laadukkaat maalaustuotteet ja -välineet takaavat onnistuneen lopputuloksen ja korkean laadun. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen.

Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin. Valtaosa töistämme on kolarikorjauksia. Tutustu alta automaalaamomme yleisimpiin palveluihin ja ota yhteyttä, kun tarvitset laadukasta ja nopeaa automaalausta!

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Automaalaamo ja pienvahinkokorjaukset

Pienet vauriot, kuten naarmut ja kolhut maalipinnassa, ovat erittäin harmillisia. Naarmuja syntyy huomattavan helposti ja ennen niiden korjaaminen oli kallista ja aikaa vievää – nyt puskurin naarmut on mahdollista korjata jopa päivässä!

Puskurit naarmuuntuvat ja kolhiintuvat helposti kulmista, mutta nämä vauriot on kuitenkin helppo häivyttää. Korjaamme ja maalaamme puskurit paikallaan, jolloin niitä ei tarvitse irrottaa. Korjausmenetelmä on nopea ja sitä kautta myös edullinen. Menetelmä sopii melkein kaikkiin yksittäisiin vahinkokohtiin, joiden halkaisija on enintään 6 cm (poikkeuksena kuitenkin laakeat pinnat, kuten katto ja konepelti).

Automaalaus ajoneuvon ja maalattavan alueen koosta riippumatta

Vantaalla sijaitsevat maalaustilamme ovat riittävän isot myös matkailuautojen ja pakettiautojen maalaamiseen. Lisäksi teemme erilaisia harrasteautojen ylimaalauksia, peltitöitä sekä muita purku- ja kasaustöitä. Kattaviin palveluihimme kuuluu myös moottoripyörien ja mopoautojen maalaus sekä kolarikorjaus.

Mitä puskurinkorjaus maksaa?

Automaalaamomme arvioi jokaisen tapauksen erikseen. Teemme kustannusarvion, kun vaurio on tutkittu. Puskurin kulman paikkamaalauksen hinta on alkaen 260€. Hintaan vaikuttaa kuitenkin aina vaurion koko.

Käytämme automaalaamossamme Glasurit -maaleja

Varmistamme automaalausta tekevän henkilökunnan ammattitaidon jatkuvalla koulutuksella. Maalarimme osallistuvat vuosittain Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin. Automaalaamossamme ovat käytössä ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset Glasurit-automaalit. Värisävyjä löytyy kaikkiin automerkkeihin yli 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta, joten juuri oikea maali löytyy takuulla sinunkin autoosi.

Smart Repair – järkevä ja edullinen keino pintavaurioiden korjaamiseen

Smart Repair on nimensä mukaisesti järkevä tapa pintavaurioiden täsmäkorjaukseen. Smart Repair korjauksella vaurioiden korjaaminen onnistuu hyvin paikallisesti, joten korjaus on nopeaa ja edullista. Smart Repair menetelmässä osia ei vaihdeta, mikä tekee keinosta kustannustehokkaan vaihtoehdon. Smart-korjaus voidaan tehdä enintään noin A4-paperin kokoiselle korjattavalle alueelle. Automaalaamomme tekee Smart Repair korjaukset aina, kun vaurio sen mahdollistaa.

Espoon Automaalaamo Oy on AKL:n sertifioima automaalaamo

Yrityksellämme on oma laadunvalvontaohjelma ja AKL:n myöntämä laatusertifikaatti.

AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka käy läpi yrityksen toimintatavat ja tilat sekä tarkistaa yrityksen laatuohjelman ja sen ylläpidon – maalauksemme taso on erittäin korkealuokkaista ja laadukasta.

Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat korkeat.

Ammattitaitoinen ja osaava automaalaamomme palvelee pääkaupunkiseudulla. Maalareillamme on tinkimätön työmoraali sekä todella pitkä kokemus alasta. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, Helsingin ja Espoon läheisyydessä.

EAM Autokorjaamolle on helppo saapua myös muista lähikunnista. Tervetuloa!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).