Automaalaamo Espoo, Helsinki, Vantaa

Automaalaamo Espoo, Helsinki, Vantaa

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla niin Espoosta, Helsingistä kuin Vantaaltakin. Ammattitaitoiset työntekijämme sekä laadukkaat maalaustuotteet ja -välineet takaavat onnistuneen lopputuloksen ja korkean laadun. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen.

Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin. Valtaosa töistämme on kolarikorjauksia.

Automaalaamo ja pienvahinkokorjaukset

Pienet vauriot, kuten naarmut ja kolhut maalipinnassa ovat erittäin harmillisia, joiden korjaaminen oli ennen kallista ja aikaa vievää – nyt puskurin naarmut on mahdollista korjata jopa päivässä!

Puskurit naarmuuntuvat ja kolhiintuvat helposti kulmista, nämä vauriot on kuitenkin helppo häivyttää. Korjaamme ja maalaamme puskurit paikallaan, jolloin niitä ei tarvitse irrottaa. Korjausmenetelmä on nopea ja sitä kautta myös edullinen. Menetelmä sopii melkein kaikkiin yksittäisiin vahinkokohtiin, joiden halkaisija on enintään 6 cm (poikkeuksena kuitenkin laakeat pinnat kuten katto ja konepelti).

Arvoimme jokaisen tapauksen erikseen ja teemme kustannusarvion, kun vaurio on tutkittu. Yleisesti automaalaamot veloittavat noin 300-400 € puskurin kulman paikkauksesta. Hintaan vaikuttaa aina vaurion koko.

Maalarimme osallistuvat vuosittain Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin. Automaalaamossamme ovat käytössä ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset Glasurit-automaalit. Värisävyjä löytyy kaikkiin automerkkeihin yli 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta.

Tilamme ovat riittävän isot myös matkailuautojen korjaukseen ja maalaukseen. Automaalaamopalvelumme matkailuautoille sisältää muovi- ja lasikuitukorjaukset, sileäpintaisten matkailuautojen maalaukset sekä tuulilasien vaihdot.

Espoon Automaalaamo tekee myös erilaisia harrasteautojen ylimaalauksia, peltitöitä sekä purku- ja kasaustöitä. Lisäksi palveluihimme kuuluu myös moottoripyörien maalaus.

Teemme myös mopoautojen kolarikorjaukset ja maalaukset.

Usein on edullisempaa korjauttaa muoviosa (esimerkiksi puskuri) kuin hankkia uusi. Korjauttaessa saatetaan myös välttyä koko puskurin maalaukselta, jolloin säästetään maalauskustannuksissa. Kun puskuri maalataan vain osittain, saattaa asiakkaan kannattaa maksaa korjaus itse. Silloin ei tarvitse käyttää vakuutusta eikä tule myöskään bonusmenetyksiä. Korjaamalla vältytään myös turhan muovijätteen syntymiseltä.

Peltikorjaukset teemme nykyaikaisille korimittauslaitteilla, hitsauskoneilla ja Autorobotin korjaamolaitteilla. Näin myös erittäin suuret ja haastavat peltikorjaukset ovat mahdollisia. Hitsauskoneemme purevat erinomaisesti hyvinkin paksuihin pelteihin ja myös useiden peltien päällekkäisiin hitsauksiin. Korjaamme myös peltipintojen pienempiä kolhuja ja naarmuja.

Espoon Automaalaamo on AKL:n sertifioima automaalaamo

Yrityksellämme on oma laadunvalvontaohjelma ja AKL:n myöntämä laatusertifikaatti. AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka käy läpi yrityksen toimintatavat ja tilat sekä tarkistaa yrityksen laatuohjelman ja sen ylläpidon – maalauksemme taso on erittäin korkealuokkaista ja laadukasta.

Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat korkeat. Olemme ammattitaitoinen ja osaava automaalaamo helsinki ja pääkaupunkiseudulla. Maalareillamme on tinkimätön työmoraali sekä todella pitkä kokemus alasta.

Espoon Automaalaamo  – meille on helppo tulla alueelta Helsinki – Espoo – Vantaa.

Varaa aika automaalaamoon!

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.