Kolarikorjaamo, kolarikorjaus

Kolarikorjaus & kolarikorjaamo  –  peltitöistä tuulilasien korjaukseen – kaikki saman katon alta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Täyden kolmen tähden Kolarikorjaus – Kolarikorjaamo palvelee sinua

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on kokenut ja ammattitaitoinen kolarikorjaamo Vantaalla.

Olemme olleet alalla jo vuodesta 1986. Kun kolari sattuu, me autamme. Kova osaaminen ja vuosikymmenten kokemus kolarikorjauksista takaavat laadukkaan lopputuloksen. Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta.

Vantaalla sijaitsevaan kolarikorjaamoomme voit tuoda autosi helposti myös Helsingistä, Espoosta ja muualta lähikunnista. Kolarikorjauksen ammattilaisina tarjoamme monipuoliset palvelut vaurioiden korjaukseen.

Kolmen tähden laatuluokitus – EAM Autokorjaamo!

Kolme tähteä on korkein mahdollinen luokitustaso. Suomessa on 3 tähden korjaamoita tällä hetkellä 28 kappaletta.

Luokan 3 korjaamo (3 tähteä) korjaa kaikki auton korin pinta- tai rakenneosiin tulleet pienet ja laajat vauriot sekä vaativat korjaustyöt, kuten turvakorirakennevaurioiden ja vaativien korivaurioiden korjaukset. Lisäksi tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

”Nykyaikaisten autojen turvarakenteet ja takuuehdot edellyttävät, että kunnostus ja korityöt tehdään ammattitaidolla ja oikeilla välineillä. Vaativat korikorjaukset kannattaa teettää korikorjauksiin huolellisesti perehtyneillä korikorjaamoilla. Korikorjaamolaatuluokitus varmistaa, että korjaamoilla on tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua.”
Autoalan keskusliittos

 

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Monipuolinen kolarikorjaus & kolarikorjaamo – EAM Autokorjaamo

Kolarikorjauksen ammattilaisina tarjoamme monipuoliset korikorjaukset ja vaurioiden korjaukset niin henkilö- kuin matkailuautoille. Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on osa AWUX-kolarikorjaamoita.

Vantaalla sijaitseva EAM Autokorjaamo on kokenut korjaamo, joka hoitaa kolarikorjauksen rautaisella taidolla ja asiantuntijuudella. Meiltä ei jää mikään huomaamatta ja pian oletkin taas turvallisesti tien päällä!.

Käytämme laadukkaita materiaaleja sekä välineitä autokorjausten yhteydessä. Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat.

Vauriotarkastukset vakuutusyhtiöille

Suoritamme vauriotarkistuksen joko omissa tiloissamme Vantaalla tai vaihtoehtoisesti voimme tulla suorittamaan tarkistuksen esimerkiksi asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Vauriotarkistus on ilmainen, jos ajoneuvo jää meille korjaukseen. Muussa tapauksessa perimme tarkastuksesta 50 € kertakorvauksen. 

Vauriotarkastus suoritetaan yleensä vakuutusyhtiötä varten.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa – kun vauriotarkastus on meillä tehty, ei asiakkaan tarvitse käydä erikseen näyttämässä vauriota vakuutusyhtiön pisteessä. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Kolarikorjaamo tekee vauriotarkastuksen ja kustannusarvion CABAS-ohjelmalla, joka on korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden yhteinen laskentaohjelma.

Ota yhteyttä kolarikorjaamoomme tai tilaa aika vauriotarkastukseen netin kautta!

 

Kolarikorjaus palvelee autosta riippumatta

Kun liikenteessä sattuu kolari, on autosi kunto viimeinen asia, josta kannattaa huolehtia!

Kolarikorjaamomme hoitaa autosi korjauksen kokonaisvaltaisena palveluna. Teemme vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiölle, autamme sinua vahinkoilmoituksen täyttämisessä ja kerromme avoimesti autosi vaatimista korjaustoimenpiteistä ja kustannuksista.

Autonmaalaus

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus automaalauksesta – olemme tehneet tätä pitkään ja ammattitaitomme on sen mukainen. Toimimme kauan merkkiliikkeiden alihankkijana automaalaustöissä. Työmme laatu on erittäin korkealuokkaista. 

Asiantuntevat maalarit ja alan ykköstuotteet takaavat maalaustöiden laadun ja onnistuneen lopputuloksen.

Käytössämme ovat Glasurit ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset automaalit, joita on saatavilla yli 300 000 sävyä. Sävyvalikoimasta löytyy takuuvarmasti oikea sävy jokaiseen automalliin. Seuraamme myös tiiviisti aikaamme ja alan kehitystä – maalarimme osallistuvat joka vuosi Glasurit koulutuksiin, joita järjestetään maailmanlaajuisesti.

Muovikorjaus on edullinen vaihtoehto

Muoviosan, eli yleensä puskurin tai esimerkiksi etulokasuojan, korjaus voi joskus olla edullisempi vaihtoehto kuin uuden hankinta. Korjauksessa ei yleensä tarvitse maalata koko puskuria, jolloin maalauskustannukset jäävät pienemmiksi. Muoviosan osittainen maalaus on varsin edullista ja usein asiakkaan kannattaa maksaa se itse – näin ei tarvitse turvautua vakuutukseen eikä asiakas menetä bonuksia. Lisäksi muovikorjaus säästää luontoa, kun turhaa muovijätettä ei synny. Pystymme korjaamaan hyvin pitkiäkin halkeamia.

Korikorjaamomme hoitaa peltikorjaukset

Peltikorjauksissa meillä on käytössä nykyaikaiset korimittauslaitteet, hitsauskoneet sekä Autorobotin korjaamolaitteet, jotka mahdollistavat hyvinkin vaativat ja mittavat peltikorjaukset.

Hitsauskoneillamme onnistuvat erinomaisesti myös paksujen peltien ja vaikkapa useiden peltien päällekkäiset hitsaukset – ammattitaitomme on erinomaista ja työnlaatumme korkealuokkaista. 

Korjaamme myös auton pinnan pieniä naarmuja ja kolhuja. Käyttämällämme menetelmällä saamme tehtyä pienet korjaukset jopa päivässä kustannustehokkaasti.

Matkailuautojen kolarikorjaus, leasing-autojen palautuskorjaus

Palvelumme matkailuautoissa sisältää muovi- ja lasikuitukorjaukset sekä tuulilasien vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroidut) matkailuautoihin. Teemme myös matkailuautojen ilmastointihuollot.

Korjaamon tiloissa toimii myös leasing-autojen palautuskorjaus.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti 

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Kolarikorjaamon palvelut lähelläsi

Kun tarvitset kolarikorjaamoa pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä, ota yhteyttä Espoon Automaalaamoon.

Meille korikorjaamon palvelut ovat päivittäistä hommaa, joten kuntoon tulee takuulla sinunkin autosi. Saat halutessasi meiltä myös sijaisauton kolarikorjauksen ajaksi. Kysy lisää!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).