Tuulilasin korjaus – Vantaa

EAM Autokorjaamo korjaa tuulilasin kiveniskemät! Vantaan Askistossa sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppo saapua kaikkialta. Suoritamme tuulilasin korjauksen lisäksi mm. Aquacontrol® lasipinnan käsittelyitä.

Laadukasta tuulilasin korjausta Vantaalla

Kiveniskemä tuulilasissa? Tule EAM Autokorjaamolle korjaamaan autosi tuulilasi!

Me korjaamme tuulilasit ammattitaidolla ja huolellisesti, turvallisuuden taaten. Vantaan Askistossa sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppo saapua kaikkialta Vantaalta. Sijaintimme Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa takaa näppärän ja nopean asioinnin.

  • Hoidamme tuulilasin korjauksen yhden työpäivän aikana. Pienet vauriot hoituvat jopa odottaessa!
  • EAM Autokorjaamolla on kolmen tähden korikorjaamoluokitus, joten voit luottaa osaamiseemme tuulilasin korjauksessa.
  • Varaa aika netissä tai puhelimitse 030 636 4240

Milloin tuulilasin korjaus on mahdollista?

Jos tuulilasin vaurio on pieni, se voidaan korjata ilman koko tuulilasin vaihtoa.

Kiveniskemät on yleensä mahdollista korjata niin, että särö ei laajene pidemmälle. Nyrkkisääntönä tuulilasi voidaan korjata, jos halkeama on alle 10 cm pituinen ja iskun saaneen kohdan halkaisija on alle 2,5 cm. Tuulilasin korjaukseen vaikuttaa kuitenkin esimerkiksi myös vaurion sijainti kuljettajan näkökentässä tai silkkipainatusalueella eli tuulilasin reunoja kiertävällä mustalla alueella.

Tuulilasin korjaus on yleensä huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin uusi lasi. Kun tulet korjaamollemme paikan päälle, tarkistamme tuulilasisi kunnon ja katsomme, onko tuulilasin vaurio mahdollista vielä korjata.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Korjauta tuulilasisi meillä – korjaus hoituu yhden työpäivän aikana!

EAM Autokorjaamo on laatusertifioitu, tuulilasien ja kiveniskemien korjaamiseen erikoistunut korjaamo.

Tuulilasin korjaus on syytä jättää luotettavan ammattilaisen käsiin, sillä työ vaatii tarkkuutta ja erikoisosaamista. Tuulilasi on tärkeä osa auton kokonaisturvallisuutta ja se vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 %. Tuulilasi tulee siis korjata aina mahdollisimman nopeasti vaurion sattumisesta. Tutustu tuulilasin korjaukseen alta ja ota yhteyttä, kun tarvitset palvelua Vantaalla!

Kiveniskut ja halkeamat

Korjaamme tuulilasin kiveniskut ja halkeamat jopa odottaessa.

Kun kiveniskemä korjataan oikeaoppisesti, korjattu jälki ei vaikuta tuulilasin kestävyyteen tai lujuuteen. Tuulilasista tulee kuin uusi! Jos korjattu kiveniskemä kuitenkin jatkaa halkeamista, hyvitämme kiveniskun hinnan tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Varaa aika

Aquacontrol® -käsittelyt

Suoritamme tuulilasin korjauksen lisäksi mm. Aquacontrol® lasipinnan käsittelyitä.

Vettä ja räntää hylkivä lasipinnoite toimii tehokkaana lisäturvana tuulilasille. Aquacontrol® -käsitellyltä tuulilasilta vesipisarat poistuvat itsestään yhdessä ajoviiman vaikutuksen kanssa, joten tuulilasinpyyhkimien käyttötarve vähenee. Näkyvyys on kirkas myös sadekelillä ja pimeään aikaan.

Aquacontrolia voidaan käyttää auton kaikissa lasipinnoissa. Toisin kuin jotkin muut pinnoitteet, Aquacontrol® kestää tuulilasissa jopa 20 000 km ja sivulaseissa 60 000 km. Joihinkin Volvo, Porsche, Nissan, Mazda, Lexus, Kia ja Ford malleihin tehdään ensimmäinen Aquacontrol® -käsittely jo tehtaalla.

Aquacontrol® edut:

  • Ajoturvallisuus ja ajomukavuus paranevat
  • Näkyvyys paranee huonoissa sääolosuhteissa
  • Kuljettajan reaktioaika pienenee 25 %
  • Pimeän ajan heijastumat vähenevät
  • Lumen, jään ja hyönteisten poistaminen lasista helpottuu
  • Tuulilasinpyyhkijöiden kulutus vähenee
  • Kestää jopa 20 000 km tuulilasissa ja 60 000 km sivulaseissa

Nopeaa tuulilasin korjausta Vantaalla – ota yhteyttä tai vieraile korjaamollamme!

Kun autosi on tuulilasin korjaukset tarpeessa, tule Vantaalla sijaitsevalle autokorjaamollemme.

Autokorjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus ja meillä on korkeat laatustandardit henkilökuntamme työnjäljen ja osaamisen suhteen. Olemme kokenut kolarikorjaamo, jolta sujuu kaikkien auton pintanaarmujen ja jälkien paikkaaminen.

Meiltä saat myös kaikki muutkin auton lasien korjaukset.

Ennen kuin mietit tuulilasin korjausta itse, lähetä meille kuvat tai tule näyttämään tuulilasia autokorjaamollemme!

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).