Vahinkotarkastus

Vahinkotarkastus tehdään yleensä vakuutusyhtiötä varten ja siinä arvioidaan kattavasti kaikki ajoneuvon kärsimät vauriot, niiden laajuus, korjaustarpeet sekä korjaustyön kesto ja kustannukset.

Vahinkotarkastus – Kaikille automerkeille pääkaupunkiseudulla

Auton kolhiintuessa tai vaurioituessa korjaus aloitetaan vahinkotarkastuksella.

Vahinkotarkastus tehdään yleensä vakuutusyhtiötä varten ja siinä arvioidaan kattavasti kaikki ajoneuvon kärsimät vauriot, niiden laajuus, korjaustarpeet sekä korjaustyön kesto ja kustannukset. Kun tarvitset autollesi vahinkotarkastuksen ja apua vahinkoilmoituksen tekemiseen, ota yhteyttä Espoon automaalaamoon! Me teemme vahinkotarkastukset pitkällä kokemuksella ja hoidamme samalla auton korjauksen.

Espoon Automaalaamo Oy tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, joten voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen ja korjaukseen vakuutusyhtiöstä riippumatta. Toimimme ammattitaitoisesti yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa – voit huolettaa jättää kaiken vahinkotarkastukseen liittyvän meidän huoleksemme, neuvomme sinua mielellämme!

Kun vahinkotarkastus on tehty meillä, ei asiakkaan tarvitse käydä erikseen näyttämässä vauriota vakuutusyhtiön pisteessä. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Kolarikorjaamomme tekee vahinkotarkastuksen ja kustannusarvion CABAS-ohjelmalla, joka korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden yhteinen laskentaohjelma.

Vahinkotarkastukset toimipisteessämme tai asiakkaan haluamassa paikassa

Suoritamme vauriotarkistuksen joko omissa tiloissamme Vantaalla tai vaihtoehtoisesti voimme tulla suorittamaan korjauksen esimerkiksi asiakkaan kotiin tai työpaikalle.

Vauriotarkistus on ilmainen, jos ajoneuvo jää meille korjaukseen. Muussa tapauksessa perimme tarkastuksesta 50 € kertakorvauksen.

Vahinkotarkastus

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Mitä vahinkotarkastukseen kuuluu?

Vahinkotarkastus on tärkeä suorittaa heti vahingon sattumisen jälkeen.
Vahinkotarkastuksessa arvioidaan vauriot, korjaustarpeet ja kustannukset. Näin saat heti varmuuden siitä, mitä autollesi on todellisuudessa sattunut, ja vältyt myöhemmiltä lisäkustannuksilta ja selvittelyiltä.

Vahinkotarkastus ja korjaus kokonaisvaltaisena palveluna:

  • Ajoneuvon vaurioiden tutkiminen ja korjausarvion ilmoittaminen vakuutusyhtiöön
  • Kustannusarvio sekä arvio korjaustyön kestosta
  • Auton korjaaminen ja varaosien tilaaminen – käytämme vain alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia, joten autosi takuu säilyy meillä merkistä riippumatta!
  • Kaikki tarvittavat korjaustoimenpiteet maalaamisesta peltitöihin
  • Jos autosi on ajokuntoinen, voit ajaa sillä sovittuun korjausaikaan asti, muutoin saat kauttamme sijaisauton halutessasi

Sähköinen vahinkotarkastus – vahinkotarkastuksesta helppoa!

Monissa tapauksissa pystymme arvioimaan auton pintavaurioiden korjaustarpeet ja -kustannukset jo lähettämiesi kuvien perusteella, jolloin säästyt erilliseltä vahinkotarkastuskäynniltä korjaamolla.

Kuvat saatuamme olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä tarkemman korjausajan sopimiseksi. Sähköisen vahinkotarkastuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa – voit lähettää kuvat suoraan puhelimestasi tai esimerkiksi tabletistasi. Sähköisen vahinkotarkastuksen tekemiseen pääset tästä!

Tee Sähköinen vahinkotarkastus

Vahinkotarkastukset ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta – ota yhteyttä!

Koska autot kehittyvät jatkuvasti, täytyy kehittyä myös niiden korjaajatkin.

Samoin kuin mikä tahansa autokorjaukseen liittyvä palvelu, myös vahinkotarkastus ja -korjaus vaatii ajan tasalla olevaa erikoisosaamista. Espoon Automaalaamolla vahinkotarkastukset hoitaa koulutettu henkilökunta, jolla on tarvittava osaaminen tarkastuksen suorittamiseen huolellisesti auton merkistä, iästä ja tyypistä riippumatta.

Palvelemme aina luotettavuus ja turvallisuus edellä, sillä tiedämme, miten tärkeä auto omistajalleen on – niin ajoturvallisuuden kuin auton arvonkin puolesta.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Espoon Automaalaamo Oy palvelee Vantaalla hyvin kulkuyhteyksien varrella

Espoon Automaalaamo on täyden palvelun autokorjaamo ja automaalaamo.

Meillä on kokemusta vahinkotarkastuksien tekemisestä korjauksineen jo vuodesta 1986. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, Helsingin ja Espoon läheisyydessä.

EAM Autokorjaamolle on helppo saapua myös muista lähikunnista. Tervetuloa!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).