BG Autohuolto Vantaa

BG-huollot bensiini, dieselmoottoreille ja hybridiautoille EAM Autokorjaamosta. BG:n korkealaatuiset ja ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Palauta autosi moottorin suorituskyky ja taloudellisuus! 

Palauta autosi suorituskyky ja taloudellisuus BG Performance -huolloilla – Vantaalla vain EAM Autokorjaamossa!

Haluatko palauttaa autosi toiminkyvyn paremmalle tasolle? Nykypäivän pienet ja suhteessa suuritehoiset sekä vähäpäästöiset moottorit karstoittuvat todella paljon, mikä aiheuttaa paljon ongelmia autoissa, varsinkin kaupunki ajossa. Teemme BG:n ennakoivat huollot ammattitaidolla niin bensiini- ja dieselmoottoreille kuin hybridiajoneuvoille ja autosi pysyy kunnossa. Ennakoi vikoja äläkä odota että niitä ilmaantuu!

BG Products Inc. tunnetaan autoalan käytetyimpänä huoltotuotteena.

Niiden on todistettu toimivan ja tuovan lisäarvoa kuluttajille. Yritys on toiminut alalla yli 50-vuotta. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja valmistusprosessit sertifioituja. Huollon tehneiltä asiakkailta palaute on ollut välitöntä. Eron entiseen huomaa heti huollon jälkeen!

Pidä huolta autostasi ja vältä kalliit korjauskulut

BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan auton arvonalenamaan, koska ennakoiva huolto vähentää korjaustarpeita. Jos haluat, että autosi toimii optimaalisesti 50.000km:n tai vaikka 150.000km jälkeen niin BG huollolla saat rahoillesi vastinetta!

Suomessa autojen keskinmääräinen käyttöikä on 11,8 vuotta. Suomalaisille kuluttajille auto on elämän toiseksi suurin sijoitus asunnon jälkeen. Täällä autoilla ajetaan poikkeuksellisen pitkään ja tyypillisesti suomalainen haluaa omistaa autonsa. Etkö haluaisi pitää elämäsi toiseksi suurimmasta sijoituksesta hyvää huolta? Tiesitkö, että kaikista autoiluun liittyvistä kuluista auton huoltokulut ovat vain pieni osa. Motivan suorittaman laskelman mukaan auton arvonaleneminen on omistamisen suurin kulu.

BG Performance Huolto

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

BG – Huoltojen hinnoittelusta

BG Performance huolto on yksi BG:n suosituimmissa huolloista, joka suositellaan tehtäväksi määräaikaishuoltovälein.

Siinä puhdistetaan öljyjärjestelmä, palotila/polttoainejärjestelmä ja tehostetaan uutta öljyä. Tämä auttaa pitämään moottorin puhtaana ja  vapaana useimmista vioista. BG Performance huollon hinta yhdessä moottoriöljyn ja suodattimen kanssa asettuu 250-350 euron paikkeille riippuen öljytilavuudesta. Se on pieni lisäinvestointi osana normaalia rutiinihuoltoa.

BG Dynaaminen puhdistushuolto

Huolto on tarkoitettu autoille, jotka kuluttavat merkittävän paljon öljyä ja harkinnassa on koneremontti. Koneremontin hinta on usein 4000-8000 euroa. Mitäpä jos BG -huolto auttaa ja selviät noin 600 eurolla?

Automaattivaihteisto on yksi autosi kalleimmista komponenteista.

Vaihteisto kestää todistetusti huomattavasti pidempään, kun se huolletaan BG:n suosittelemalla tavalla. Silloin vaihteistossa on aina hyvälaatuinen öljy = se pysyy puhtaana ja vioista vapaana. BG Automaattivaihteistohuollon hinta on alkaen 420EUR. Kun autoosi tehdään ensimmäisen BG Automaattivaihteistohuollon ennen 160 000km, annamme lupauksen vaihteiston toimivuudesta ja autosi on mukana BG:n ilmaisessa asiakasetuohjelmassa > BG Lifetime Protection Plan.

Karstanpoisto-puhdistuspalvelu

Polttomoottorit tulevat aina tuottamaan palotapahtuman sivutuotteena karstaa, joka heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia. BG 44K® & 245 Karstanpoisto-puhdistuspalvelua, joka puhdistaa karstaa turvallisesti hajottamalla ja liuottamalla, tarjotaan mm. yli 150 A-Katsastusasemalla ja se maksaa 40 euroa. Se on ammattilaistasoinen puhdistus, joka tuo aina lisäarvoa autoilijalle. Toimenpide suoritetaan asemalla, joten sen eteen ei tarvitse nähdä vaivaa. Sijoitettu neljä kymppiä maksaa itsensä takaisin yleensä muutaman tuhannen ajokilometrin aikana ja sen vaikutus kestää huoltovälin ajan. Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

BG Lifetime Protection Plan on BG:n asiakkaille räätälöity ilmainen asiakasetuohjelma.

BG Lifetime Protection Plan kattaa huollettuun järjestelmään tulleet mekaaniset korjaustarpeet, kun  BG -huoltoja tehdään autoon ohjelman mukaan.

Saat siis ilmaista korjausrahaa, mikäli öljyvoideltuun järjestelmään tulee epänormaalia kulumista, vaikka BG -huoltoja olisi tehty säännöllisesti. Suurimmillaan korjausraha on 3000 euroa. 

EAM Autokorjaamo Vantaalla.

Osaavat ja kokeneet ammattilaisemme huoltavat sekä korjaavat kaikki automerkit.

Meille on helppo tulla

Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, Helsingin ja Espoon läheisyydessä. EAM Autokorjaamolle on helppo saapua myös muista lähikunnista.

Autokorjaamolle on helppo tulla myös muualta PK-seudulta ja Uudenmaan alueelta. Määräaikaishuollot suoritamme aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).