Autokorjaamo

Autokorjaamomme kolarikorjaus kattaa kaiken peltitöistä tuulilasien korjaukseen – kaikki saman katon alta. Myös sähköinen vahinkotarkastus.

EAM Autokorjaamo on tarjonnut osaavat autokorjaamon palvelut jo vuodesta 1986.

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo Vantaalla ja yrityksellämme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Autokorjaamoon voit tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautonkin. Peltikorjauksiin erikoistuneelta korjaamoltamme onnistuu kaikki pienet paikkaukset sekä vaativatkin kolarikorjaukset ja maalaukset!

Korjaus toteutetaan tiloissamme Vantaalla. Meille on helppo saapua myös Helsingistä, Espoosta ja muualta Uudenmaan alueelta. Tutustu alta autokorjaamon palveluihin.

Kolmen tähden kolarikorjaamo

Kolme tähteä on korkein mahdollinen luokitustaso. Korikorjaamolaatuluokitus varmistaa, että korjaamoilla on tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua.

Olemme erikoistuneet peltikorjauksiin

Henkilö-, paketti- ja matkailuautojen kolarikorjaamo

Meille on helppo saapua koko Uudenmaan alueelta

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Autokorjaamomme palvelee Vantaalla

Löydät autokorjaamomme Vantaalta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta pääkaupunkiseudun ja lähikuntien läheisyydestä.

Teemme monipuoliset autokorjaukset ammattitaidolla.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti – he pitävät huolen, että ajoneuvosi korjataan oikein! Voit varata ajan korikorjaukseen soittamalla tai suoraan netin kautta. Tuo autosi EAM Autokorjaamolle ja olet pian turvallisesti takaisin tien päällä.

Teemme tarvittaessa autollesi vauriotarkastuksen ennen korjauksen aloittamista. Näin saat nopeasti luotettavan arvion korjaustyön kustannuksesta ja kestosta. Suoritamme vakuutusyhtiöiden vaatiman tarkastuksen vaurioiden laajuudesta ja autamme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Autokorjaamomme kolarikorjaus kattaa kaiken peltivaurioista tuulilasien korjaukseen – kaikki saman katon alta.

Tekevälle sattuu, eikä monikaan ajoneuvo välty korjaustarpeelta ajoikänsä aikana. Ei huolta, me autamme. Kova osaaminen ja vuosikymmenten kokemus autokorjauksista takaavat laadukkaan lopputuloksen – oli vaurion koko miten suuri tai pieni tahansa. Teemme kolarikorjauksia, vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, pellin oikaisuja, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta!

Peltikorjaukset, peltityöt

Pellin oikaisu

Muovikorjaukset

Kolarikorjaus

Vauriotarkastus

PDR korjaus

Puskurin kulman paikkamaalaus

Smart Repair

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin korjaus

Kiveniskemän korjaus

Automaalaus

Paikkamaalaus

Leasing autojen palautuskorjaukset

Matkailuauton kolarikorjaus ja peltityöt

Sijaisauto

Huollon tai korjauksen ajaksi
40€/vrk

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti 

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Laatusertifioitu autokorjaamomme varmistaa, että auto on korjattu huolella, tarkistettu ja turvallinen käyttää.

Meiltä onnistuu haastavatkin työt luotettavasti! Toteutamme hyvällä ammattitaidolla erilaiset peltikorjaukset, kuten vaativat henkilöautojen ja pakettiautojen kylki-, katto- ja pilaripeltivaihdot.

Meillä on talossa omat ammattitaitoiset peltisepät – hoidamme työn aina loppuun asti maalauksineen kaikkineen. Teemme myös mm. kiveniskumassauksia.

Lisäksi autokorjaamomme on erikoistunut Smart Repair– ja PDR-korjauksiin, joilla pienet vauriot ja lommot voidaan korjata nopeasti ja edullisesti. Käytämme Smart- ja PDR-menetelmiä aina, kun vahinko sen mahdollistaa.

Varaa aika

Autokorjaamo
Sähköinen vahinkotarkastus, kaikille vakuutusyhtilöille

EAM Autokorjaamo – Erinomainen työnjälki ja lopputulos

Vuosikymmenten kokemus alalta

Vantaalla sijaitseva EAM Autokorjaamo on kokenut korjaamo, joka tekee työt aina laadukkaasti ja huolellisesti – oikeiden oppien mukaisesti.

Laadukkaat materiaalit ja välineet

Käytämme laadukkaita materiaaleja sekä välineitä autokorjausten yhteydessä. Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat.

Myös leasing-autot ja matkailuautot

Korjaamon tiloissa toimii myös Leasing autojen palautuskorjaus ja matkailuautojen korjaus sekä huolto.

Monipuolinen kolarikorjaus & kolarikorjaamo

Kolarikorjauksen ammattilaisina tarjoamme monipuoliset palvelut vaurioiden korjaukseen.

Kuulumme Awux-autokorjaamo ketjuun ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastaja

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on osa AWUX-kolarikorjaamoita.

Awux on kokeneiden ja maineeltaan tunnustettujen kotimaisten korikorjaamoyrittäjien perustama ketju. Ketjun tehtävänä on tarjota asiakkaidensa käyttöön paitsi paras mahdollinen asiantuntemus ja luotettava työnjälki, myös paikallinen vastuuhenkilö, joka on valmis ottamaan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidensa auttamisesta.

Voit tuoda autosi meille korjaukseen vakuutusyhtiöstä riippumatta.
Tiesithän, että voit päättää missä auton vauriot korjataan, vaikka korjauksen maksaa vakuutusyhtiö? EAM on kokenut ja osaava autokorjaamo, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla ajoneuvon vaurioiden koosta riippumatta.

  • Vaurioiden korjaus aloitetaan vahinkotarkastuksella.
  • Vahinkotarkastuksessa tarkistamme peltitöiden tarpeen sekä teemme kattavan arvion korjaustyön kestosta ja kustannuksista.
  • Voit myös tehdä sähköisen vahinkotarkastuksen helposti nettisivuillamme
  • Ota ja lähetä kuvat vaurioista. Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti.

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).