Tuulilasin vaihto – Espoo

Vaihdata tuulilasi ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit auton merkistä riippumatta.

Isku tai halkeama tuulilasissa? EAM vaihtaa autosi tuulilasin!

Tuulilasi tulee aina vaihtaa ammattilaisella.

Miksi? Koska työ vaatii tarkkuutta ja erikoisosaamista ja tuulilasilla on suuri merkitys auton kokonaisturvallisuuden kannalta. EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä sijaitsevalle autokorjaamollemme voit tuoda autosi tuulilasin vaihtoon kätevästi Espoon suunnalta.

  • Me vaihdamme autosi tuulilasin luotettavasti ja pitkällä kokemuksella yhden työpäivän aikana.
  • Kolmen tähden korikorjaamoluokitus takaa sen, että voit luottaa osaamiseemme tuulilasin vaihdossa kaikissa tilanteissa.
  • Varaa aika netissä tai puhelimitse 09 853 2088

Tuulilasin vaihto Espoon läheisyydessä

Tuulilasi on tärkeä osa auton runkorakennetta ja vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 %. Siksi se on hyvä vaihtaa uuteen mahdollisimman nopeasti vaurion sattumisesta.

Saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasit. Jos varaat ajan tuulilasin vaihtoon suoraan, tulee sinun selvittää ensin lasin ominaisuudet. Voit myös tulla paikan päälle näyttämään tuulilasia, niin me selvitämme ominaisuudet puolestasi.

Varatessasi aikaa tuulilasin vaihtoon sinun tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:

  1. Merkki
  2. Malli
  3. Vuosimalli
  4. Korityyppi (esimerkiksi sedan, hatchback tai farmari)
  5. Lasin väri (esimerkiksi kirkas, vihreä)
  6. Mahdolliset lisävarusteet (esimerkiksi sadetunnistin, yläreunan sävytys, lasinlämmitys, pyyhkimien lämmitys, lasin lämpöheijastus)

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Milloin tuulilasi tulee vaihtaa?

Yleensä pienet jäljet, kuten kiveniskemät, jotka ovat alle 25 mm, tai enintään noin 10 cm mittaiset halkeamat on mahdollista hoitaa kuntoon ilman tuulilasin vaihtoa.

Jos vauriot ovat kriittisiä kuljettajan näkökentän kannalta tai iskukohta tuulilasissa on päässyt laajenemaan, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Ei kuitenkaan huolta, ammattitaitoinen henkilökuntamme näkee nopeasti, mikä toimenpide tuulilasillesi tarvitaan. Mikäli tuulilasi vaihdetaan, hoidamme vanhan tuulilasisi kierrätykseen.

Kolmen tähden korikorjaamoluokitus

Autokorjaamomme on laatusertifioitu ja olemme erikoistuneet tuulilasien vaihtoon.

Pitkästä kokemuksesta huolimatta tavoitteemme on kehittyä jatkuvasti – huolehdimme henkilökuntamme ammattitaidosta kouluttamalla heitä säännöllisesti automaailman uusimpiin innovaatioihin. Tuulilasin vaihdon yhteydessä otamme huomioon kaikki autosi lisävarusteet, kuten vakionopeudensäätimen ja kaista-avustimen. Tuulilasin vaihdon jälkeen on tärkeä tarkistaa ajoa helpottavien tukijärjestelmien turvallisuus ja oikeaoppinen kalibrointi.

Saat meiltä tarvittaessa vahinkotarkastuksen tuulilasin vaihdon yhteydessä

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä toimija, joten saat meiltä tarvittaessa kattavan vahinkotarkastuksen. Kysy rohkeasti kaikesta tuulilasin vaihtoon ja sen kustannuksiin liittyvästä, autamme myös vahinkoilmoituksen tekemisessä!

Tuulilasin vaihto luotettavasti, kokemuksella ja nopeasti – yhden työpäivän aikana

  • Lisäpalveluna saat meiltä halutessasi sijaisauton edulliseen hintaan tuulilasinvaihdon ajaksi.

Vaihto on nopeaa, joten tuothan tuulilasin vaihdettavaksi ammattilaiselle. Törmäämme usein väärin tehtyihin ja itse asennettuihin tuulilaseihin, jotka eivät ole turvallisia liikenteessä. Kun hoidat vaihdon kerralla kunnolla, pääset jatkossa helpommalla ilman lisäkustannuksia.

Käytössämme on laadukkaat alkuperäislaseja vastaavat Saint-Gobain Sekurit -tuulilasit ja Saint-Gobain Autover -liimat.

Asennustyö tehdään aina tarkoitukseen sopivilla ja asianmukaisilla työvälineillä, liimoilla sekä primereilla. Meillä käytetyt liimat ovat kolaritestitutkittuja eli ne kestävät kovatkin voimat esimerkiksi kolaritilanteessa.

Palvelemme tuulilasin vaihdon lisäksi myös muissa auton korikorjaustöissä 

Kun liikenteessä tapahtuu, EAM Autokorjaamo auttaa!

Vauriot ja pienet jäljet ovat lähes välttämättömiä paitsi tuulilasissa, myös esimerkiksi auton maalipinnassa ja puskurin kulmissa. Autokorjaamomme hoitaa tarvittaessa myös kaikki muut korikorjaukset. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ajoneuvon korjaustarpeet huomioiden. Meiltä saat luotettavaa palvelua.

Ota yhteyttä, kun tarvitset tuulilasin vaihtoa Espoon läheisyydessä!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).