Tuulilasin vaihto – Vantaa

EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit luotettavasti ja pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella niin henkilöautoihin, pakettiautoihin kuin matkailuautoihinkin auton merkistä riippumatta.

Tuulilasin vaihto Vantaa – Vaihdata tuulilasi ammattilaisella

EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit luotettavasti ja pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella niin henkilöautoihin, pakettiautoihin kuin matkailuautoihinkin auton merkistä riippumatta.

Vantaalla sijaitsevan autokorjaamomme löydät loistavien kulkuyhteyksien varrelta Kehä 3:n ja Vihdintien kupeesta.

Tuulilasi on auton turvallisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä ja siksi sen vaihto on syytä jättää ammattilaisen käsiin. Tuulilasi on merkittävä osa auton runkorakennetta ja se vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 %. Tuulilasin vaihto vaatii tarkkuutta, erikoisosaamista sekä oikeanlaiset liimat ja työvälineet.

Tuulilasin vaihto laatusertifioidulla autokorjaamolla

Autokorjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus sekä korkeat laatustandardit kaikissa suorittamissamme töissä. Pidämme huolen henkilökuntamme osaamisesta kouluttamalla heitä säännöllisesti automaailman ajankohtaisimpiin tekniikkoihin. Voit luottaa osaamiseemme tuulilasien vaihdossa kaikkien automerkkien kohdalla.

Mistä tiedän pitääkö autoni tuulilasi vaihtaa?

Tuulilasin vaihto on välttämätön suorittaa, jos iskukohta tuulilasissa on päässyt laajenemaan ja tuulilasiin on tullut pidempi halkeama tai särö.

Tuulilasin pienet kiveniskut ja alle 10 cm mittaiset halkeamat on mahdollista hoitaa tuulilasin korjauksella. Kun tuot vaurioituneen tuulilasisi meille, me huolehdimme, että se tulee joko vaihdettua tai korjattua tarpeen mukaan. Hoidamme tuulilasin vaihdon jälkeen myös vanhan tuulilasisi kierrätykseen.

  • Me vaihdamme autosi tuulilasin luotettavasti ja kokemuksella yhden työpäivän aikana.
  • EAM Autokorjaamolla on kolmen tähden korikorjaamoluokitus, joten voit luottaa osaamiseemme tuulilasin vaihdossa kaikissa tilanteissa.
  • Varaa aika netissä tai puhelimitse 09 853 2088

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Varaa aika tuulilasin vaihtoon Vantaalla

Tuulilasi on hyvä vaihtaa mahdollisimman nopeasti vaurion sattumisesta turvallisuuden takaamiseksi. Kun varaat aikaa tuulilasin vaihtoon, sinun tulee ensin selvittää muutama asia lasin ominaisuuksista:

  1. Merkki
  2. Malli
  3. Vuosimalli
  4. Korityyppi (esimerkiksi sedan, hatchback tai farmari)
  5. Lasin väri (esimerkiksi kirkas, vihreä)
  6. Mahdolliset lisävarusteet (esimerkiksi sadetunnistin, yläreunan sävytys, lasinlämmitys, pyyhkimien lämmitys, lasin lämpöheijastus)

Ei kuitenkaan huolta, voit myös saapua paikan päälle ja jättää tuulilasin tarkastamisen ammattilaisillemme. Huomioimme tuulilasin vaihdossa kaikki autosi lisävarusteet, kuten vakionopeudensäätimen ja kaista-avustimen. Kyseisten tukijärjestelmien turvallisuudesta ja oikeaoppisesta kalibroinnista on tärkeä huolehtia tuulilasin vaihdon jälkeen. Saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasit.

Varaa aika

Laadukkaat alkuperäislaseja vastaavat tuulilasit

Käytämme korjaamollamme pääsääntöisesti laadukkaita alkuperäislaseja vastaavia Saint-Gobain Sekurit -tuulilaseja ja Saint-Gobain Autover -liimoja.

Asennustyö hoidetaan aina tarkoitukseen sopivilla ja asianmukaisilla työvälineillä, liimoilla sekä primereilla. Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Olemme varmistaneet, että käyttämämme liimat ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat kovemmatkin voimat.

Vaikka tuulilasin vaihto saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, tulee asennus auton korinjäykkyyden varmistamiseksi toteuttaa luotetulla tuulilasitöihin erikoistuneella ammattilaisella. Näemme usein väärin vaihdettuja tuulilaseja, jotka esimerkiksi vuotavat. Tuulilasin vaihto ei ole toimenpide, jonka kohdalla kannattaa yrittää säästää tekemällä sen itse!

Autokorjaamomme vaihtaa tuulilasin yhden työpäivän aikana – ota yhteyttä, kun tarvitset tuulilasin vaihtoa Vantaalla!

Tuulilasin vaihto hoituu meiltä nopeasti ja lisäpalveluna saat halutessasi sijaisauton edulliseen hintaan tuulilasinvaihdon ajaksi.

Autokorjaamomme hoitaa tarvittaessa myös kaikki muut kolarikorjaukset, kuten pellin oikaisut ja maalipinnan vauriot. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ajoneuvon korjaustarpeet huomioiden. Meiltä saat luotettavaa palvelua. Ota yhteyttä, niin hoidetaan autoosi uusi tuulilasi!

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo,

joten meiltä saat tarvittaessa vakuutusyhtiöiden vaatiman tuulilasin vauriotarkastuksen. Autamme mielellämme myös vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä vastaamme kaikkiin tuulilasin vaihtoon liittyviin kysymyksiin.

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).