Automaalaamo Vantaa

Etsitkö automaalaamoa Vantaalta, josta saat loistavan lopputuloksen lisäksi loistavaa palvelua? Hoidamme kaikenkokoiset maalaukset aina puskurin pienistä pintanaarmuista suurempiinkin maalausurakoihin.

Automaalaamo Vantaalla – automaalausta pitkällä kokemuksella

Etsitkö automaalaamoa Vantaalta? Sellaista, josta saat loistavan lopputuloksen lisäksi loistavaa palvelua? Tule meille!

Toivotamme tervetulleeksi kaikki maalaustarpeessa olevat ajoneuvot, oli kyseessä sitten minkä kokoinen, mallinen tai ikäinen yksilö tahansa. Hoidamme kaikenkokoiset maalaukset aina puskurin pienistä pintanaarmuista suurempiinkin maalausurakoihin. Kattava kolarikorjaamomme palvelee myös peltitöiden ja isompien korjaustarpeiden osalta. Meiltä saat automaalauksen vahingon suuruudesta riippumatta!

Espoon Automaalaamo Oy on kokenut ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa.

Ammattitaitoiset työntekijämme sekä ensiluokkaiset maalaustuotteet ja työvälineet takaavat onnistuneen lopputuloksen ja korkean laadun. Automaalaamomme on toiminut alalla vuodesta 1986, joten maalarimme hoitavat automaalauksen todella rautaisin ja kokenein ottein. Tutustu alta automaalaamon palveluihin ja ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, kun tarvitset tarkkaa ja nopeaa automaalausta Vantaalla!

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

EAM Automaalaamo Oy hoitaa pienvahinkokorjaukset nopeasti kuntoon

Pieniltä naarmuilta ja kolhuilta on vaikea välttyä. Onneksi ne on kuitenkin nykyään yhtä helppo korjata kuin miten helposti ne ilmestyvätkin.

Aiemmin pientenkin vaurioiden korjaaminen saattoi olla kallista ja hidasta, mutta nyt puskurin pintanaarmut tulevat kuntoon jopa päivässä! Puskurin kulmien vauriot voidaan häivyttää paikallaan, jolloin puskurin osia ei tarvitse irrottaa. Kyseinen korjauskeino on nopea ja edullinen – menetelmä sopii lähes kaikkiin yksittäisiin vahinkoalueisiin, kunhan ne ovat halkaisijaltaan enintään 6 cm. Poikkeuksena tästä on laakeat pinnat, kuten katto ja konepelti.

Mitä puskurinkorjaus maksaa?

Useimmiten automaalaamot veloittavat puskurin kulman paikkauksesta noin 300-400 €. Automaalaamomme arvioi kuitenkin jokaisen tapauksen erikseen maalaustarpeen mukaan. Tutkimme vaurion perusteellisesti ja teemme tarkan kustannusarvion. Automaalauksen hintaan vaikuttaa aina vaurion koko. Kun tuot autosi maalaukseen meille, saat nopeasti luotettavan arvion maalaustyön kustannuksesta ja kestosta!

Automaalaus Vantaa – kattavat automaalaamon palvelut ajoneuvon ja maalattavan alueen koosta riippumatta

Vantaalla sijaitseva automaalaamomme hoitaa kaikenlaiset maalaustyöt: ylimaalaukset, peltityöt, korjausmaalaukset, irto-osien maalaukset, puskurin ja muoviosien maalaukset sekä edulliset ja kätevät Smart Repair korjaukset.

Maalaustilamme Vantaan Askistossa ovat riittävän isot henkilöautojen, matkailuautojen ja pakettiautojen maalaamiseen. Meille voit tuoda maalaukseen myös mopoautot ja moottoripyörät. Kattaviin palveluihimme kuuluu automaalauksen lisäksi kokonaisvaltainen kolarikorjaus, joten ajoneuvosi saadaan takuulla kuntoon, vaikka korjaustarve ilmenisi automaalausta isommaksi projektiksi. Valtaosa töistämme on nimenomaan kolarikorjauksia.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Automaalaamossamme on käytössä Glasurit -maalit

Käytämme automaalauksissa ekologisia, vesiohenteisia Glasurit-automaaleja, joiden 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta sinun autosi merkkiin ja väriin löytyy takuulla oikea maali. Pidämme huolta automaalausta tekevän henkilökuntamme ammattitaidosta jatkuvilla koulutuksilla. Maalarimme osallistuvat vuosittain esimerkiksi Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin. Näin voimme taata laadukkaan maalaustyön viimeisimpiä tekniikoita ja maaleja hyödyntäen!

Smart Repairilla pintavauriot kuntoon helposti ja edullisesti

Smart Repair on nimensä mukaisesti järkevä keino pintavaurioiden korjaukseen täsmällisesti ilman osien irrottamista. Smart Repair korjauksella vauriot hoidetaan kuntoon paikallisesti, joten korjaus on nopeaa ja edullista. Smart Repair on paitsi kustannustehokas, myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Teemme Smart-korjauksia enintään noin A4-paperin kokoiselle korjattavalle alueelle. Kartoitamme vauriotarkastuksen yhteydessä, onko Smart Repair menetelmää mahdollista käyttöön autosi vahingon korjaamiseen. Suosimme keinoa aina, kun mahdollista!

Espoon Automaalaamo Oy on AKL:n sertifioima yritys

Yrityksellämme on oman laadunvalvontaohjelman lisäksi AKL:n myöntämä laatusertifikaatti. AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka käy läpi muun muassa automaalausta tarjoavien yritysten toimintatavat ja tilat sekä seuraa laaditun laatuohjelman ylläpitoa. Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat senkin puolesta äärimmäisen korkeat.

Ammattitaitoinen ja osaava automaalaamomme palvelee Vantaalla kaikkia Vantaalta ja sen läheisyydestä saapuvia asiakkaita.

Mukavat ja palvelualttiit maalarimme toimivat aina tinkimättömällä työmoraalilla sekä pitkän kokemuksen tuomalla tietotaidolla. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa.

Tervetuloa!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).