Autopesu Vantaa

Autopesu tehdään Espoon Automaalaamossa aina käsin. Käsinpesu on harjapesua huomattavasti hellävaraisempaa, jolloin auton maalipinta pysyy kiiltävänä ja hyväkuntoisena pitkään. Espoon Automaalaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autopesu Vantaa - Autopesut ja vahaukset

Auton vahaukset alk. 90
Käyttämämme vaha pysyy auton maalipinnassa 6kk-1vuoden.
Auto olisi hyvä vahata ainakin kaksi kertaa vuodessa. Vaha suojaa auton maalipintaa, antaa hienon kiillon ja helpottaa auton puhtaana pitämistä.

Vahaus ja myllytys

Käytämme vahaa, joka kestää auton maalipinnassa 6-12 kuukautta. Auto tulisi vahata vähintään kahdesti vuodessa – vaha antaa maalipinnalle suojan sekä kauniin kiillon. Vahattu auto on myös helpompi pitää puhtaana. 

Vahausten lisäksi suoritamme myös autojen myllytyksiä eli kokonaisvaltaisia kiillotuksia. Jos auton maalipinta on harmaa ja kiilloton, on se myllytyksen tarpeessa. Käymme läpi auton koko vanhan maalipinnan – lopputulos on uuden veroinen maalipinta, joka kiiltää ja antaa suojaa auton ulkokuorelle.

Autojen kiillotukset alk. 450€
 

Kestopinnoitus
Kestopinnoite on tavallista autovahausta kestävämpi vaihtoehto – vahaus kuluu pois yleensä noin puolessa vuodessa, kestopinnoite antaa suojaa 1-5 vuoden ajan kestopinnoitteesta riippuen.

Käytössämme ovat laadukkaat Echelon-pinnoitteet. Tuoteperheeseen kuuluu neljä eritasoista pinnoitetta, joita voidaan käyttää muun muassa maalipinnoilla. Lisäksi saatavilla on erikoispinnoitteita vanteisiin, käsittelemättömälle metallille, lasille sekä nahalle.
 

Echelon CS-1
Echelon CS-1 on pinnoite, joka kestää maalipinnassa yleensä muutaman vuoden (valmistaja myöstää tuotteelle 2 vuoden takuun). Jälkikäsittely on vapaata eli autonpesuaineella ei ole merkitystä – auton voi pestä millä tahansa pesuaineella pinnoitteesta huolimatta.

Echelon CS-1 pinnoitus alkaen 350 €

Zen-Xero
Zen-Xero on 3-komponenttinen erikoispinnoite, joka kestää kulutusta jopa 7 vuoden ajan (valmistaja tarjoaa tuotteelle 5 vuoden takuun). Tämä pinnoite on omaa luokkaansa, vastaavaa tuotetta ei muilta valmistajilta vielä löydy.

Zen-Xero pinnoitus alkaen 950 €


Autopesu Vantaa – varaa aika:

Espoon Automaalaamo – Autopesu Vantaa


Olemme kokeneita ja osaavia autopesujen ja autohuollon ammattilaisia. Autopesujen lisäksi teemme peltikorjauksia, automaalauksia ja kolarikorjauksia. Työn laatu ja palvelun huolellisuus on meillä tärkeää. Hoidamme kaikki työt tarkasti ja asiankuuluvasti alusta loppuun. Käytössämme ovat alan laadukkaimmat tarvikkeet ja työkalut.

Kun autosi maalipinta on sinulle tärkeä, valitse Espoon Automaalaamo – Autopesu Vantaa!