EAM-Autokorjaamo

Autopesula

Autopesu Vantaa

Olemme kokeneita ja osaavia autopesujen ja autohuollon ammattilaisia. Autopesujen lisäksi teemme peltikorjauksia, automaalauksia ja kolarikorjauksia. Työn laatu ja palvelun huolellisuus on meillä tärkeää. Hoidamme kaikki työt tarkasti ja asiankuuluvasti alusta loppuun. Käytössämme ovat alan laadukkaimmat tarvikkeet ja työkalut.

Kun autosi maalipinta on sinulle tärkeä, valitse
Espoon Automaalaamo – Autopesu Vantaa!

Autopesu tehdään Espoon Automaalaamossa aina käsin. Käsinpesu on harjapesua huomattavasti hellävaraisempaa, jolloin auton maalipinta pysyy kiiltävänä ja hyväkuntoisena pitkään. Espoon Automaalaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autopesut ja vahaukset - EAM-Autokorjaamo

Autopesut ja vahaukset

Käyttämämme vaha pysyy auton maalipinnassa 6-12kk. Auto olisi hyvä vahata ainakin kaksi kertaa vuodessa. Vaha suojaa auton maalipintaa, antaa hienon kiillon ja helpottaa auton puhtaana pitämistä.

Auton vahaukset alk. 120€

Kestopinnoitus

Kestopinnoite on tavallista autovahausta kestävämpi vaihtoehto – vahaus kuluu pois yleensä noin puolessa vuodessa, kestopinnoite antaa suojaa 1-5 vuoden ajan kestopinnoitteesta riippuen.

Käytössämme ovat laadukkaat Echelon-pinnoitteet. Tuoteperheeseen kuuluu neljä eritasoista pinnoitetta, joita voidaan käyttää muun muassa maalipinnoilla. Lisäksi saatavilla on erikoispinnoitteita vanteisiin, käsittelemättömälle metallille, lasille sekä nahalle.

Lue esite

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.