Tuulilasin korjaus – Espoo

Tuulilasin halkeamien ja kiveniskujen korjaus nopeasti – meille on helppo saapua Espoosta! Hoidamme tuulilasin korjauksen yhden työpäivän aikana. Pienet vauriot hoituvat jopa odottaessa!

Espoon Automaalaamo Oy on laatusertifioitu tuulilasin korjaaja Espoon välittömässä läheisyydessä.

Tuulilasin kiveniskuja ja halkeamia on lähes mahdoton välttää liikenteessä, mutta ei huolta – korjaus on parhaimmillaan nopeaa ja edullista!

Tuo autosi tuulilasi tarkistettavaksi Vantaan Askistossa sijaitsevalle EAM Autokorjaamolle ja saat ammattitaitoista ja huolellista tuulilasin korjausta.

  • Hoidamme tuulilasin korjauksen yhden työpäivän aikana. Pienet vauriot hoituvat jopa odottaessa!
  • EAM Autokorjaamolla on kolmen tähden korikorjaamoluokitus, joten voit luottaa osaamiseemme tuulilasin korjauksessa.

Tuulilasin halkeamien ja kiveniskujen korjaus nopeasti – meille on helppo saapua Espoosta!

Hoidamme tuulilasin korjauksen yhden työpäivän aikana. Pienet vauriot hoituvat jopa odottaessa!

Sijaintimme Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä mahdollistaa nopean ja helpon asioinnin Espoosta. Ethän aikaile rikkoutuneen tuulilasin kanssa! Tuulilasi vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 % ja siksi se on hyvä korjata aina mahdollisimman nopeasti vaurion sattumisesta turvallisuuden takaamiseksi.

Saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasien korjaukset.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Mistä tiedän, voiko autoni tuulilasin vielä korjata?

Yleisenä arviona voidaan pitää, että jos halkeama on alle 10 cm pituinen ja iskun saaneen kohdan halkaisija on alle 2,5 cm, vaurio on mahdollista vielä korjata.

Silkkipainatusalueella eli tuulilasin reunoja kiertävällä mustalla alueella oleva vaurio on epätodennäköistä saada korjattua. Myös iskun sijainti kuljettajan näkökentässä voi vaikuttaa korjausmahdollisuuksiin. Lähtökohtaisesti kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus on luotettavaa, eikä vaikuta tuulilasin lujuuteen tai kestävyyteen. Laadukas korjaus estää särön laajenemisen pidemmälle.

Tuulilasin korjaus on edullista ja ympäristöystävällistä

Tuulilasin korjaus maksaa yleensä vain pienen osan uuden lasin hinnasta.

Korjaamme tuulilasin kiveniskut ja halkeamat osaavasti ja kokeneella otteella. Jos korjattu kiveniskemä jatkaa halkeamista, hyvitämme kiveniskun hinnan tuulilasin vaihdon yhteydessä. Mikäli et ole varma riittääkö tuulilasin korjaus vai kannattaako varata suoraan tuulilasin vaihto, tule paikan päälle käymään. Me tarkistamme tuulilasisi kunnon ja teemme korjauksen, mikäli vaurio sen mahdollistaa!

Varaa aika

Tutustu myös Aquacontrol® -käsittelyihin!

Lisää turvallisuutta ja kestävyyttä autosi tuulilasiin?

Suomessa runsaat sateet ja synkkä pimeys kasvattavat onnettomuusriskiä, sillä teiden pinnat ovat liukkaat ja kuljettajan näkyvyys rajallinen.

Aquacontrol® on läpinäkyvä ja ohut pinnoite, jota voidaan käyttää auton kaikissa lasipinnoissa. Lasin pintajännite muuttuu pinnoitteen ansiosta niin, että vesipisarat poistuvat tehokkaasti lasipinnalta nopeuden ja tuulenvastuksen ansiosta. Toisin kuin jotkin muut pinnoitteet, Aquacontrol® kestää tuulilasissa jopa 20 000 km ja sivulaseissa 60 000 km. Joihinkin Volvo, Porsche, Nissan, Mazda, Lexus, Kia ja Ford malleihin tehdään ensimmäinen Aquacontrol® -käsittely jo tehtaalla.

Aquacontrol® edut:

  • Ajoturvallisuus ja ajomukavuus paranevat
  • Näkyvyys paranee huonoissa sääolosuhteissa
  • Kuljettajan reaktioaika pienenee 25 %
  • Pimeän ajan heijastumat vähenevät
  • Lumen, jään ja hyönteisten poistaminen lasista helpottuu
  • Tuulilasinpyyhkijöiden kulutus vähenee
  • Kestää jopa 20 000 km tuulilasissa ja 60 000 km sivulaseissa

Ota yhteyttä tai vieraile korjaamollamme, kun autosi tuulilasi tarvitsee korjata!

Autokorjaamollamme on kolmen tähden korikorjausluokitus ja olemme erikoistuneet tuulilasien korjauksien lisäksi kaikkiin kolari-, muovi- ja peltikorjauksiin.

Tuulilasin korjauksen vaatimaa tarkkuutta ja taitoa on siis karttunut monenlaisista paikkaustöistä! Lähetä meille kuvat vaurioista tai tule näyttämään tuulilasia autokorjaamollemme Espoosta.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa,

joten meiltä saat myös vakuutusyhtiöiden vaatiman vauriotarkastuksen. Autamme myös vahinkoilmoituksen tekemisessä ja vastaamme mielellämme kaikkiin tuulilasin vaihdossa askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä, niin korjataan tuulilasisi nopeasti!

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).