Keraamiset pinnoitteet

LaboCosmetica keraaminen pinnoite on suojaominaisuuksiltaan ja kestoltaan ylivoimainen vaihtoehto ajoneuvon kuin ajoneuvon pinnoittamiseen. Valitse pinnoite – tai niiden yhdistelmä tarpeittesi mukaan, ja nauti erinomaisista suojaominaisuuksista ja syvästä kiillosta!

LaboCosmetican keraamiset pinnoitteet EAM-Autokorjaamosta! Tehokas lianhyljintä, naarmusuoja ja syvä kolmiulotteinen kiilto.

LaboCosmetica -tuoteperhe on kokonaisvaltainen autonhoidon tuotesarja, johon kuuluu keraamisia pinnoitteita ja laaja valikoima pinnoitettujen ajoneuvojen hoitoon soveltuvia tuotteita. EAM-Autokorjaamo on valtuutettu LaboCosmetica -keraamisten pinnotteiden palveluntarjoaja.

Keraaminen pinnoite on suojaominaisuuksiltaan ja kestoltaan ylivoimainen vaihtoehto ajoneuvon kuin ajoneuvon pinnoittamiseen. Säännöllinen hoitopesu auttaa myös kiillon ja vedenhelmeilyn ylläpitämisessä. EAM-Autokorjaamosta saat  2-, 4- tai 6-vuoden pinnoitteet valintasi mukaan.

#STC + #HPC - Yhdistelmä pinnoite, Kesto: 6 vuotta / 90.000km (huolto-ohjelmalla)

#STC on 70% fysikaalinen ja 30% kemiallinen pinnoite. STC on keraaminen käsittely, joka tuottaa pitkäkestoisen suojan ympäristön haittavaikutuksilta.

#HPC on avannut tien uuteen pinnoituskategoriaan. Nanoteknologian hydrogeelijärjestelmän ansiosta se luo hydrofobisen kalvon, jonka polymeerimatriisit koostuvat ns. ”Rakennuspalikoista” eli suojaus on normaalia vahvempi, koska suojakerroksia on enemmän.

#STC - Pysyvä nanopinnoite - Kesto: 4 vuotta

#STC on 70 % fysikaalinen ja 30 % kemiallinen pinnoite. Se on täydellinen keraaminen käsittely, joka varmistaa pitkäkestoisen suojan tarjoamalla korkean kestävyyden naarmuja, epäpuhtauksia, kuten tiesuolaa, tervaa, ilmansaasteita ja UV-säteitä vastaan. Ominaisuuksiensa ansiosta se tekee käsitellystä pinnasta helposti pestävän ja antaa korille elävän värin ja syvän, kolmiulotteisen kiillon.

#HPC Kestävä ja elastinen pinnoite - Kesto: 2 vuotta

#HPC on avannut tien uuteen pinnoituskategoriaan. Nanoteknologian hydrogeelijärjestelmän ansiosta se luo hydrofobisen kalvon, jonka polymeerimatriisit koostuvat ns. ”Rakennuspalikoista” luoden erittäin kestävän ja elastisen pinnoitekerroksen.

LaboCosmetica – Hoitotuotteet myös pinnoitettujen autojen hoitoon.

EAM-Autokorjaamolta saat aineet myös pinnoitteen ylläpitoon ja hoitoon. Muista antaa autollesi laadukasta hoitoa tulevaisuudessakin. Käytä tehtaan suosimia puhdistus- ja pesuaineita!

Revìtax pinnoiteshampoo 500 ml - 35€

Pese ja suojaa yhdellä käsittelyllä. Se antaa myös vähintään neljä kuukautta kestävän kiillon ja suojan, jopa pinnoittamattomalle autolle. Erittäin tehokkaasti puhdistava ja liukastava Revìtax kiinnittyy pintaan ja antaa hyvän vedenhelmeilyn. Erittäin suorituskykyinen tuote jopa laimennettuna suhteessa 1:100. Suuremmakin auton käsittelyyn riittää 30 grammaa. Revìtax poikkeaa markkinoiden muista tuotteista, koska se sisältää seoksen liuotettuja siloksaani-polymeerejä, jotka tarttuvat tehokkaasti auton pintaan. Ne luovat suojan ilmakehän saasteita, kemikaaleja ja linnunjätöksiä vastaan. Erinomainen pesuteho ja neutraali koostumus, joka on turvallinen vahalla ja kestopinnoitteilla.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

EAM Autokorjaamo Vantaalla.

Osaavat ja kokeneet ammattilaisemme huoltavat sekä korjaavat kaikki automerkit.

Meille on helppo tulla

Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, Helsingin ja Espoon läheisyydessä. EAM Autokorjaamolle on helppo saapua myös muista lähikunnista.

Autokorjaamolle on helppo tulla myös muualta PK-seudulta ja Uudenmaan alueelta. Määräaikaishuollot suoritamme aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).