Autopeltikorjaamo, peltikorjaus Espoo

Peltityöt, muovikorjaukset, pellin oikaisu, puskurin maalaus, peltikorjaukset, PDR-oikaisut – EAM on monipuolinen peltikorjaamo, jonka palvelut kattavat kaikki kolhujen ja lommojen korjaukset sekä peltitöiden vaatimat maalaus- ja paikkaustyöt.

EAM Automaalaamolta kaikki peltikorjaamon palvelut pienistä pintanaarmuista vaativiin peltikorjauksiin

Kun liikenteessä sattuu, EAM hoitaa auton peltien paikkauksen!

Peltityöt, muovikorjaukset, pellin oikaisu, puskurin maalaus, peltikorjaukset, PDR-oikaisut – EAM on monipuolinen peltikorjaamo, jonka palvelut kattavat kaikki kolhujen ja lommojen korjaukset sekä peltitöiden vaatimat maalaus- ja paikkaustyöt.

Tuo ajoneuvosi peltikorjaukseen meille ja poistu uudenhohtoisella, lujalla autolla!

Peltitöihin erikoistunut korjaamomme hoitaa kuntoon niin isot vauriot kuin pienemmätkin pintatyöt.

Nykyaikaisilla Autorobotin korjaamolaitteilla teemme esimerkiksi haastavat henkilö- ja pakettiautojen kylkipeltien, kattojen ja pilarien vaihdot. Peltien oikaisut ja korjaustoimenpiteet sujuvat meiltä onnistuneesti ja näppärästi. Pystymme tekemään todella vaativiakin korjaustoimenpiteitä.

Peltikorjaus kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti vahingon sattumisen jälkeen.

Miksi vaurioituneen pellin kanssa ei kannata ajella? Koska ajoneuvoon voi alkaa kerääntyä ruostetta, joka aiheuttaa riskin uusille vaurioille ja lisäkustannuksille. Lommot pellissä ovat tietysti myös ulkonäköseikka.

 

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Peltikorjaamomme palvelee Espoon läheisyydessä

Tarjoamme peltikorjausta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja teemme vaativatkin korjaustoimenpiteet luotettavasti.

Korjaamme ja tarkastamme autosi niin, että voit huoletta jatkaa ajoja turvallisesti peltitöiden jälkeen. Peltityöt tehdään omassa toimipisteessämme peltiseppiemme johdolla ilman alihankkijoita. Meiltä saat myös autokorjaamonautomaalaamon ja autopesulan palvelut!

 

EAM Autokorjaamo tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa – suoritamme vahinkotarkastuksen ennen korjausta

EAM Autokorjaamo ( Espoon Automaalaamo Oy ) on kokenut ja osaava vakuutusyhtiöiden hyväksymä peltikorjaamo.

Saat meiltä vakuutusyhtiöiden vaatiman vahinkotarkastuksen tarpeidesi mukaan peltikorjausta ennen. Vahinkotarkastuksessa arvioidaan peltitöiden tarve, korjauksen kesto ja kustannukset. Hoidamme vahinkotarkastuksen peltikorjausten yhteydessä ja autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Näin vältyt turhilta selvityksiltä ja lisäkäynneiltä vakuutusyhtiöiden toimipisteissä.

 

Pieni törmäys tai kolhu parkkipaikalla? Meiltä myös PDR-oikaisut!

PDR-oikaisulla on mahdollista korjata pienessä nopeudessa sattuneet tai kevyiden osumien aiheuttamat jäljet.

Tällaisia ovat esimerkiksi parkkipaikalla tapahtuneet törmäykset sekä esimerkiksi raekuuron, oksan tai painavan lumen aiheuttamat lommot pellissä.

PDR-korjaus on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa kuin suuremmat peltityöt sillä auton osia ei irroteta eikä korjaamisessa tarvita maalia tai uusia varaosia. Aina peltiä ei siis tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen!
Me arviomme korjaustyön tarpeen ja teemme PDR-korjauksen vaurioon jos mahdollista.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Peltikorjaamon palveluita jo vuodesta 1986

Espoon Automaalaamo Oy:llä on vankka kokemus peltitöistä. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 asti ja hoidamme kaikki peltityöt tiloissamme itse ilman alihankkijoita.
Peltikorjaamomme henkilökunnan osaaminen on äärimmäisen korkealla tasolla ja yrityksellemme onkin myönnetty laatusertifikaatti sekä kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Peltikorjaamomme palvelee kaikki asiakkaita aivan Espoon kupeessa: oli korjauksen tarpeessa sitten uusi tai vanha ajoneuvo; henkilöauto, pakettiauto tai matkailuauto.

Meille on helppo saapua Espoon alueelta
Espoon Automaalaamon tilat sijaitsevat Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa. Saapuminen Espoosta on helppoa! Asiakkaanamme saat halutessasi sijaisauton korjauksen ajaksi edulliseen vuorokausihintaan. Lisäpalveluna noudamme myös autosi peltikorjaukseen tarvittaessa. Ota yhteyttä, kun etsit luotettavaa peltikorjaamoa läheltä Espoota!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).