Automaalaamo Espoo

Tarvitsetko automaalausta? Syntyikö pieni pintanaarmu tai isompaa peltityötä ja maalausta vaativa vahinko liikenteessä? Espoon Automaalaamo Oy, laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo.

Espoon Automaalaamo Oy – Laadukasta automaalausta vauriosta riippumatta

Tarvitsetko automaalausta? Syntyikö pieni pintanaarmu tai isompaa peltityötä ja maalausta vaativa vahinko liikenteessä? Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, joten meille on helppo saapua kaikkialta Espoon alueelta. Me hoidamme kaikenkokoiset autonmaalaukset harmittomista puskurinaarmuista suurempiinkin maalausprojekteihin.

Kokeneet tekijät mahdollistavat ensiluokkaisen lopputuloksen

Espoon Automaalaamo Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1986, joten maalareillamme on automaalauksesta todella pitkä kokemus. Ammattitaitoiset työntekijämme sekä laadukkaat maalaustuotteet ja -välineet takaavat onnistuneen ja kestävän lopputuloksen. Meiltä saat paitsi saa uudenhohtoisen maalauspinnan ajoneuvollesi, myös tinkimättömän laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Tutustu alta autonmaalaukseen ja ota yhteyttä, kun tarvitset automaalaamoa Espoossa nopeasti!

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Automaalaamo Espoo – Automaalaus kaikenlaisille ja kaiken kokoisille ajoneuvoille

Vantaalla sijaitsevat maalaustilamme ovat riittävän isot kaiken kokoisten ajoneuvojen maalaamiseen.

Automaalaamoomme palvelee maalattavan alueen koosta riippumatta niin henkilöautoja, pakettiautoja, matkailuautoja, moottoripyöriä kuin mopoautojakin. Valtaosa töistämme on kolarikorjauksia ja kattavana kolarikorjaamona pystymmekin hoitamaan kuntoon myös isompia peltitöitä ja oikomisia vaativat maalausprojektit. Kattaviin palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • Autojen ylimaalaus ja peltityöt
  • Paikkamaalaus
  • Korjausmaalaus
  • Irto-osien maalaus
  • Puskurin ja muoviosien maalaus
  • Smart Repair -korjaus

 

 

Pienvahinkokorjaukset helposti ja nopeasti

Jatkuvasti kehittyvä automaailma vaatii myös alati kehittyviä maalaamo- ja korjauspalveluita. Aiemmin pienien vaurioiden, kuten maalipinnan naarmujen ja kolhujen, korjaaminen oli aikaa vievää ja kallista, mutta nyt puskurin pintanaarmujen korjaus onnistuu jopa päivässä.

Miten? Korjaamme ja maalaamme puskurien kulmien vauriot paikallaan, jolloin aikaa säästyy osien turhalta irrottamiselta. Kyseinen maalaustekniikka sopii lähes poikkeuksetta yksittäisiin vahinkokohtiin, kunhan halkaisija on enintään 6 cm. Poikkeuksena on kuitenkin laakeat pinnat, kuten katto ja konepelti.

Smart Repair – kustannustehokas keino pintavaurioiden korjaamiseen

Smart Repair on järkevä menetelmä pintavaurioiden paikalliseen korjaukseen. Smart Repairilla vauriot täsmäkorjataan ilman osien vaihtamista, joten korjaus on nopeaa ja edullista. Teemme Smart-korjauksia automaalaamollamme aina, kun vahinko sen mahdollistaa: Smart Repair menetelmää voidaan käyttää enintään noin A4-paperin kokoiselle korjattavalle alueelle.

Uudenhohtoinen lopputulos Glasurit -maaleilla

Automaalaamossamme on käytössä ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset Glasurit-automaalit. Värisävyjä löytyy kaikkiin automerkkeihin yli 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta, joten juuri oikea maali löytyy takuulla sinunkin ajoneuvoosi. Tasainen ja laadukas maalaus vaatii aina oikeanlaista tekniikkaa ja taitoa. Automaalaamomme varmistaa automaalausta tekevän henkilökunnan ammattitaidon jatkuvalla koulutuksella. Maalarimme osallistuvat vuosittain muun muassa juuri Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin.

Automaalauksen ja puskurinkorjauksen hinnoittelu tapauskohtaisesti

Automaalauksen tarkka hinta arvioidaan aina vaurion tutkimisen yhteydessä. Tarkkaa kustannusarviota on vaikea sanoa etukäteen ilman tarkistusta, mutta yleisesti ottaen tyypillinen puskurin kulman paikkaus maksaa automaalaamolla noin 300-400 euroa. Hintaan vaikuttaa kuitenkin aina vaurion koko sekä maalaustarpeen ja mahdollisten muiden korjausmenetelmien laajuus.

Espoon Automaalaamo Oy – AKL:n sertifioima automaalaamo

Automaalaamollamme on oma laadunvalvontaohjelma, minkä lisäksi yrityksemme on saanut AKL:n myöntämän laatusertifikaatin.

AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka tarkistaa mm. automaalaamoiden toimintatapoja, tiloja sekä laatuohjelmaa ja sen määrittämien standardien ylläpitoa.

Maalauksemme taso on erittäin korkealuokkaista ja laadukasta.

Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatuvaatimuksemme ovat maalaustyön suuruudesta riippumatta korkeat. Hoidamme työn huolella, vaikka kyseessä olisi pieninkin arkinen tapaus.

Ammattitaitoinen ja osaava automaalaamomme palvelee Espoon läheisyydessä kaikkia asiakkaita. Maalareillamme on tinkimätön asenne sekä todella pitkä kokemus alalta. EAM Autokorjaamolle on helppo saapua Espoosta.

Tervetuloa loistavan palvelun automaalaamoon!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).