Autopeltikorjaamo

EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Laadukasta peltikorjausta pääkaupunkiseudulla. Tuo autosi EAM:n peltikorjaamolle!

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa peltikorjaamoa? Haluatko, että autosi peltityöt hoidetaan huolella ja oikeaoppisesti niin, että auton turvallisuus ja ulkonäkö ovat korjauksen jälkeen uudenhohtoiset?

EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Pystymme tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä.

Pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisilla Autorobotin korjaamolaitteilla teemme monipuoliset korjaustoimenpiteet luotettavasti ja hyvin – olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986. Teemme vaativia henkilö- ja pakettiautojen kylkipeltien, kattojen ja pilarien vaihtoja. Myös matkailuautojen peltityöt hoituvat helposti Vantaalla sijaitsevissa tiloissamme.

Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella

Peltikorjaamomme toimii suurissa tiloissa Vantaan Askistossa Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista. Tarjoamme lisäpalveluna sijaisauton peltikorjauksen ajaksi edulliseen vuorokausihintaan!

Ota yhteyttä peltikorjaamoomme, hoidetaan peltikorjaus heti.

Myös peltikorjaukseen pätee samat säännöt kuin muihinkin auton vikoihin: vaurio kannattaa korjata mahdollisimman pian vahingon sattumisesta!

Kun peltivaurio hoidetaan kuntoon pian sen ilmettyä, auto ei ala turhaan keräämään ruostetta tai aiheuttamaan lisävahinkoa. Ja kukapa nyt haluaisi lommoontuneella ajoneuvolla ajaakaan. Ajomukavuus ennen kaikkea!

Käytämme peltikorjaamollamme laadukkaita työvälineitä ja varaosia.

Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota autoilijoille vain parasta ja turvallista palvelua. Huolehdimme, että henkilökunta pysyy ajan tasalla automaailman tekniikan kehityksestä ja hallitsee kaikki uusimmat ja nopeimmat korjausmenetelmät.

Peltikorjaamo, peltikorjaus

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Peltikorjausta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla

Pellin oikaisu vai suurempi korjaustyö? Kaikki peltikorjaustyöt tehdään meidän omassa toimipisteessä emmekä siltä osin käytä alihankintaa.

Peltikorjaamon puolella työskentelee alan kokeneet ammattilaiset, joilta saat apua ja neuvontaa kaikkiin auton pellin korjauksiin liittyviin kysymyksiin. Peltikorjauksen yhteydessä kannattaa kysyä myös muista tarjoamistamme autokorjaamo, automaalaamo ja autopesula palveluista.

 

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä peltikorjaamo

Tiesithän, että voit päättää missä auton vauriot korjataan, vaikka korjauksen maksaa vakuutusyhtiö?

EAM on kokenut ja osaava peltikorjaamo, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla ajoneuvon vaurioiden koosta riippumatta.

Peltivaurioiden korjaus aloitetaan vahinkotarkastuksella.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä peltikorjaamo, joten voit tuoda autosi meille korjaukseen vakuutusyhtiöstä riippumatta. Vahinkotarkastuksessa tarkistamme peltitöiden tarpeen sekä teemme kattavan arvion korjaustyön kestosta ja kustannuksista.

Sähköinen vahinkotarkastus helposti nettisivuillamme

Ota ja lähetä kuvat vaurioista. Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti.

Pellin oikaisu PDR-korjauksella

Aina kolaroitua osaa ei tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen, vaan kolaroitu kohta pystytään palauttamaan entiseen loistoonsa nopeasti ja edullisesti.

PDR-oikaisulla peltikorjaus onnistuu ilman osien vaihtoa tai poistamista. Peltikorjaamoltamme löytyy pellin oikaisun ja PDR-korjausten vaatima erikoisosaaminen. PDR mahdollistaa kevyiden iskujen ja painaumien oikaisun jopa parissa tunnissa!

Kun tuot autosi peltikorjaamollemme, teemme veloituksettoman korjausarvion, jolloin osaamme sanoa, voiko vaurion korjata PDR-oikaisulla.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Peltityöt, muovikorjaukset, pellin oikaisu – kun liikenteessä sattuu, EAM auttaa!

Kokenut henkilökuntamme hoitaa kaikenlaiset peltikorjaukset, oli kyseessä sitten pieni lommo tai suurempaa korikorjausta vaativa toimenpide.

Peltikorjaamollamme työskentelee talon omat peltisepät, joiden ammattitaito takaa huolellisen työnjäljen ja lopputuloksen. Peltikorjaamomme on erikoistunut kolarien aiheuttamien peltivaurioiden korjaamiseen ja tarvittaessa hoidammekin myös kaikenlaiset maalaustyöt.

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).