Pakettiauton maalaus ja korjaus

Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamolle! Olemme kokenut ja tasokas automaalaamo Vantaan Askistossa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja Uudenmaan alueelta.

Espoon Automaalaamo Oy – Pakettiauton maalaus ja korjaus pääkaupunkiseudulla

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa?

Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen EAM Autokorjaamolle! Olemme kokenut ja tasokas automaalaamo Vantaan Askistossa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja Uudenmaan alueelta. Palvelemme asiakkaita Espoon ja Helsingin läheisyydessä, Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa.

Teemme kaikenkokoiset pakettiauton maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isompiin maalaustöihin ja maalipinnan uusimisiin.

Olemme erikoistuneet kolarikorjaukseen, joita suurin osa pakettiautojenkin korjaustöistämme on. Tutustu alta pakettiauton korjaukseen ja maalaukseen ja ota yhteyttä, kun tarvitset laadukasta ja nopeaa autokorjaamoa hoitamaan ajoneuvosi kuntoon!

Pienet vahingot ja pintavauriot kuntoon nopeasti

Kolhitko tai naarmuttuiko pakettiautosi?

Ei huolta, korjaamme pienet vauriot, kuten naarmut ja kolhut vaivattomasti. Naarmuja syntyy maalipintaan helposti, mutta onneksi niiden korjaaminen on nopeaa ja edullista. Automaalaamomme hoitaa pakettiauton puskurin naarmut kuntoon jopa päivässä!

Pakettiauton puskurin kulmat ovat erittäin alttiita kolhuille.

Osaavat autokorjaajamme maalavat puskurin paikallaan aina, kun vaurion laajuus mahdollistaa. Näin osia ei tarvitse irrottaa ja pakettiautosi tulee kuntoon nopeasti ja kustannustehokkaasti. Menetelmä sopii pienille vaurioille, kun yksittäinen vahinkokohta on halkaisijaltaan enintään 6 cm. 

 

Korjaustyöt hoituvat tiloissamme Vantaalla, esimerkiksi

 • Peltikorjaukset
 • Automaalaukset
 • Muovikorjaukset
 • Kolarikorjaus
 • Vauriotarkastus
 • PDR korjaus
 • Peltityöt
 • Puskurin kulman paikkamaalaus
 • Tuulilasin vaihto
 • Tuulilasin korjaus
 • Kiveniskemän korjaus
 • Smart repair
 • Paikkamaalaus
 • Pellin oikaisu

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Käytämme pakettiauton maalauksessa Glasurit -maaleja

Automaalaamomme käyttää pakettiautojen maalaukseen ekologisia, vesiohenteisia Glasurit automaaleja.

Olemme pitkällä kokemuksella todenneet näiden maalien sopivan loistavasti kaikille automerkeille, kaikkiin olosuhteisiin. Pakettiauton maalauksesta huolehtii osaava henkilökuntamme, jonka ammattitaidon varmistamme jatkuvilla koulutuksilla. Maalarimme osallistuvat vuosittain esimerkiksi juuri Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutustapahtumiin.

Mietityttääkö maalin valinta?

Kerromme mielellämme lisää pakettiauton maalauksesta ja valitsemme juuri sinun ajoneuvollesi sopivan maalin. Meiltä löytyy erilaisia värisävyjä kaikkiin automerkkeihin yli 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta, joten juuri oikea maali löytyy takuulla sinunkin autoosi.

 

Pakettiauton korjaus – korjaamme pakettiautosi korin vaurion laajuudesta ja tyypistä riippumatta

Vantaalla sijaitsevat korjaustilamme ovat riittävän isot pakettiauton kokonaisvaltaiseen korikorjaukseen ja maalaukseen. Palveluihimme kuuluu erilaiset korjaustyöt aina pintavaurioiden korjaamisesta peltitöihin ja muovikorjauksiin.

Vauriotarkastus ja hinnoittelu

Pakettiauton maalaus ja korjaus hinnoitellaan erikseen vaurion laajuudesta riippuen.

Arviomme korjaustarpeen vauriotarkastuksessa,

jonka tehtyämme saat luotettavan arvion kustannuksista sekä korjaustyön kestosta. Yleisesti ottaen voidaan arvioida puskurin kulman paikkauksen maksavan noin 400 euroa. Hintaan vaikuttaa kuitenkin aina vaurion koko.

Automaalaamomme tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa,

joten saat meiltä vahinkotarkastuksen raportoinnin suoraan vakuutusyhtiölle ilman erillistä käyntiä muussa tarkastuspisteessä.

Autamme ja neuvomme

myös vahinkoilmoituksen tekemisessä kolaritilanteen tai muun kolhimisen sattuessa.

Espoon Automaalaamo Oy on AKL:n sertifioima automaalaamo

Yrityksellämme on oma laadunvalvontaohjelma ja AKL:n myöntämä laatusertifikaatti.

Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat korkeat.

Ammattitaitoiset työntekijämme sekä laadukkaat maalaustuotteet ja -välineet takaavat onnistuneen lopputuloksen. Espoon Automaalaamo Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1986 – henkilökuntamme omaa pakettiauton maalauksesta ja korjauksesta pitkän kokemuksen.  

Ota yhteyttä!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti 

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).