EAM-Autokorjaamo

Tuulilasipalvelut

Tuulilasin vaihto Vantaa ja pääkaupunkiseutu

Tuulilasin vaihto on syytä jättää luotetun ammattilaisen käsiin, sillä työ vaatii tarkkuutta ja erikoisosaamista. Tuulilasi on tärkeä osa auton runkorakennetta ja vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34%, joten tuulilasilla on suuri merkitys auton kokonaisturvallisuuteen. Vaihdata tuulilasi ammattilaisella – Espoon Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla!

Tuulilasin vaihto Vantaa – laadukkaat materiaalit

Käytössämme ovat pääsääntöisesti laadukkaat alkuperäislaseja vastaavat Saint-Gobain Sekurit -tuulilasit ja Saint-Gobain Autover -liimat. Tuulilasien lisäksi saat meiltä kaikki muutkin auton lasit. Käytämme asennustyössä aina tarkoitukseen sopivia ja asianmukaisia työvälineitä, liimoja sekä primereitä.

Varatessasi aikaa asennukseen, ilmoita seuraavat tiedot:

 • Merkki
 • Malli
 • Vuosimalli
 • Korityyppi (esimerkiksi sedan, hatchback tai farmari)
 • Lasin väri (esimerkiksi kirkas, vihreä)
 • Mahdolliset lisävarusteet (esimerkiksi sadetunnistin, yläreunan sävytys, lasinlämmitys, pyyhkimien lämmitys, lasin lämpöheijastus)

Kun varaat aikaa tuulilasin vaihtoon selvitä ensin lasin ominaisuudet tai tule paikan päälle näyttämään tuulilasia, niin me selvitämme ominaisuudet puolestasi.

Tuulilasin vaihto luotettavasti ja kokemuksella

Vaikka tuulilasin vaihto on suhteellisen yksinkertainen työ, on asennus syytä toteuttaa luotetulla ja kokeneella ammattilaisella. Valitettavan usein meille tulee vastaan väärin tehtyjä ja huonosti asennettuja tuulilaseja, jotka esimerkiksi vuotavat. Tuulilasi vaikuttaa auton korinjäykkyyteen, joten asennus on tehtävä huolellisesti.

Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana.

TUULILASIN KORJAUS VANTAA, ESPOO JA HELSINKI

Korjaamme autosi tuulilasin Vantaa ja pääkaupunkiseudulla ammattitaidolla ja huolellisesti. Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle.

Varaa aika tuulilasin korjaukseen

Kiveniskut ja halkeamat
Korjaamme myös tuulilasin kiveniskut ja halkeamat.
Jos korjattu kiveniskemä jatkaa halkeamista, hyvitämme kiveniskun hinnan tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Aquacontrol® -käsittelyt
Aquacontrol® lasipinta on vettä ja räntää hylkivä.

Sade kasvattaa onnettomuusriskiä, sillä teiden pinnat ovat liukkaat ja kuljettajan näkyvyys rajallinen. Aquacontrol® pinnoitettu lasi hylkii vettä tehokkaasti ja vesipisarat poistuvat itsestään yhdessä ajoviiman vaikutuksen kanssa, joten tuulilasinpyyhkimien käyttötarve vähenee. Näkyvyys on kirkas myös sadekelillä, myös pimeään aikaan.

Aquacontrol® on läpinäkyvä ja ohut pinnoite, jota voidaan käyttää auton kaikissa lasipinnoissa. Lasin pintajännite muuttuu pinnoitteen ansiosta, jolloin yksittäiset vesipisarat yhdistyvät suuremmiksi pisaroiksi, jotka poistuvat tehokkaasti lasipinnalta nopeuden ja tuulenvastuksen ansiosta. Toisin kuin jotkin muut pinnoitteet Aquacontrol® kestää tuulilasissa jopa 20 000 km ja sivulaseissa 60 000 km. Joihinkin Volvo, Porsche, Nissan, Mazda, Lexus, Kia ja Ford malleihin tehdään ensimmäinen Aquacontrol® -käsittely jo tehtaalla.

Aquacontrol® edut:

 • Ajoturvallisuus ja ajomukavuus paranevat
 • Näkyvyys paranee huonoissa sääolosuhteissa
 • Kuljettajan reaktioaika pienenee 25 %
 • Pimeän ajan heijastumat vähenevät
 • Lumen, jään ja hyönteisten poistaminen lasista helpottuu
 • Tuulilasinpyyhkijöiden kulutus vähenee
 • Kestää jopa 20 000 km tuulilasissa ja 60 000 km sivulaseissa

Varaa aika tuulilasin vaihtoon:

Jätä tuulilasin vaihto ammattilaiselle – Ota yhteyttä!

Kotisivut yritykselle:

Haluatko -15% alennuskupongin?

Haluatko -15% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.