Autokorjaamo Espoo

EAM Autokorjaamo tarjoaa monipuoliset korikorjauspalvelut. Olemme erikoistuneet erilaisten kolareiden ja osumisten aiheuttamien vaurioiden korjauksiin, paikkamaalauksiin ja peltitöihin. Vantaalla sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppo saapua Espoosta.

Autokorjaamo Espoo – Monipuolista autokorjausta Espoon läheisyydessä

EAM Autokorjaamo tarjoaa monipuoliset korikorjauspalvelut.

Olemme erikoistuneet erilaisten kolareiden ja osumisten aiheuttamien vaurioiden korjauksiin, paikkamaalauksiin ja peltitöihin. Vantaalla sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppo saapua Espoosta.

Autokorjaamolla työskentelee alan ammattilaiset, joilta onnistuu henkilö-, paketti- ja matkailuautojen korjaukset, pellin oikaisut ja muut kolarikorjaustyöt. EAM Autokorjaamolla on vankka kokemus vastaavista korjaustöistä jo vuodesta 1986 asti. Osaavat tekijämme korjaavat niin pienet pintavauriot kuin suuremmatkin peltiremontit. Tuo autosi korjaukseen meille, ja olet pian taas matkalla turvallisesti!

Espoon Automaalaamo Oy – Laatusertifioitu autokorjaamo

Haluamme tarjota autoilijoille parasta palvelua ja panostamme autokorjaamollamme siihen, että autokorjaus tehdään aina laadukkaasti alusta loppuun.

Autokorjaamon tiloissa teemme mm. tuulilasin korjaukset, muovikorjaukset ja muut pellin oikaisuun liittyvät korjaukset. Olemmekin erikoistuneet juuri auton kolarikorjaukseen ja kattaviin maalauspalveluihin. Autokorjaamolla käytössämme on laadukkaat työvälineet ja varaosat.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset autokorjaamon palveluita. Hoidamme muun muassa seuraavat korjaustyöt

 • Peltikorjaukset
 • Auton maalaukset
 • Muovikorjaukset
 • Kolarikorjaus
 • Vauriotarkastus
 • PDR korjaus
 • Peltityöt
 • Puskurin kulman paikkamaalaus
 • Leasing autojen palautuskorjaukset
 • Tuulilasin vaihto
 • Tuulilasin korjaus
 • Kiveniskemän korjaus
 • Smart repair
 • Paikkamaalaus
 • Pellin oikaisu
 • Matkailuautojen kolarikorjaus

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Autokorjaus kaikille automerkeille Espoon läheisyydessä

Autosi ansaitsee vain parasta! Meiltä saat asiantuntevaa ja laadukasta osaamista korjaustyön laajuudesta ja auton merkistä tai mallista riippumatta.

Hoidamme myös matkailuautojen kolarikorjaukset, peltikorjaukset ja maalaukset. Autokorjaamolla huolehdimme, että autosi on tarkastettu ja sillä on korjauksen jälkeen turvallista ajaa.

Ammattitaitoiset korjaajat varmistavat korjaustyön laadun

Korjaamollamme on korkeat laatustandardit niin korjaustöiden lopputuloksen kuin henkilökuntamme osaamisen suhteen. Meille on ensiluokkaisen tärkeää, että autokorjaajamme saavat viimeisimmät koulutukset ja ovat valmiina korjaamaan autosi. Autokorjaamomme on laatusertifioitu ja meillä on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Saat meiltä siis kokonaisvaltaiset korjauspalvelut.

Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä sijaitsevalle autokorjaamollemme voit tuoda autosi autokorjaukseen kätevästi Espoon suunnalta.

Voit ottaa yhteyttä suoraan autokorjaamoomme ja kysyä lisää palveluistamme! Teemme tarvittaessa vauriotarkastuksen vakuutusyhtiöitä varten ja neuvomme vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Saat meiltä tarkan ja luotettavan arvion korjaustyön kestosta ja kustannuksista.

Myös PDR- ja Smart Repair -korjaukset meiltä

Kätevät ja edulliset PDR- ja Smart Repair -korjaukset onnistuvat nopeasti ammattitaitoisilta korjaajiltamme.

 • Kyseisillä tekniikoilla voidaan täsmäkorjata auton puskurin tai maalipinnan pienet vauriot.
 • Kun tuot autosi korjaukseen, kartoitamme, onko vaurion korjaamiseen mahdollista hyödyntää PDR tai Smart Repair -korjauksia.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Varaa aika ja tuo autosi autokorjaamollemme!

Voit varata ajan autokorjaamoon kätevästi suoraan sivuiltamme. Asiakkaanamme saat halutessasi sijaisauton käyttöösi autokorjauksen ajaksi edulliseen vuorokausihintaan. Kysy lisää!

Kun tuot autosi korjattavaksi EAM Autokorjaamolle, saat takeen siitä, että autosi kunnosta ja turvallisuudesta vastaa alan parhaat korjaajat. Henkilökuntamme on mukavaa ja ystävällistä – loistavaa palvelua saa paitsi autosi, myös sinä! Tervetuloa tuomaan autosi korjaukseen Espoosta.

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).