Leasingauton palautuskorjaus

Espoon Automaalaamo Oy on kokenut kolari- ja peltikorjaamo, joka hoitaa leasing-autojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt.

Leasing-auton palautuskorjaus – teemme korjaustöitä leasingautoille ennen palautusta

Leasingkauden tullessa päätökseen niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tulee korjata auto uutta vastaavaan kuntoon. Espoon Automaalaamo Oy on kokenut kolari- ja peltikorjaamo, joka hoitaa leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt.

Suoritamme työn niin, että esimerkiksi leasingkauden päätteeksi ajoneuvon palauttava yritys voi säästää korjauskustannuksissa huomattavasti.

PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

EAM Autokorjaamo on tarjonnut osaavat peltikorjaamon ja korikorjaamon palvelut jo vuodesta 1986. Olemme monipuolinen ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja yrityksellämme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Autokorjaamoon voit tuoda leasingautosi ennen palautusta auton merkistä, mallista ja koosta riippumatta. Korjaamoltamme onnistuu kaikki pienet maalipinnan tai puskurin paikkaukset, pellin oikaisut sekä vaativatkin kolarikorjaukset ja maalaukset.

Sijaintimme Vantaalla Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa usean leasingautojen palautuspaikan läheisyydessä takaa näppärän ja nopean asioinnin.

Varaa aika meille, voimme myös palauttaa leasingauton halutessasi puolestasi!

 

Teemme seuraavia korjauksia leasingautoille

Leasing-auton palautuskorjaus – teemme korjaustöitä leasingautoille ennen palautusta

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Tarkastamme leasingauton ja teemme sinulle arvion ennen palautusta tehtävistä korjauksista

Kokenut leasingautojen palautuksiin erikoistunut autokorjaamomme osaa tarkistaa ja arvioida, onko leasingauto mahdollista kunnostaa ennen palautusta niin, että palautuskulut jäävät mahdollisimman alhaisiksi.

Kolhitko leasingauton? Ei hätää!

Mikäli huomaat leasingautoa palauttaessa kolhuja tai naarmuja ajoneuvon maalipinnassa tai puskurissa, kiveniskuja tuulilasissa tai lommoja pellissä, tuo auto EAM Autokorjaamolle!

Me pystymme tekemään niin peltioikaisuja kuin paikkamaalauksiakin, joilla palautuskuluja saadaan alaspäin. Palvelumme on suunnattu paitsi yrityksille, myös yksityishenkilöille leasingautojen ollessa yhä suositumpia. Tutustu alta yleisimpiin leasingautojen palautukseen liittyviin korjaustöihin.

PDR-oikaisut

PDR-oikaisulla leasingauton pienet lommot ja kolhut voidaan korjata nopeasti ja edullisesti.

Pienet kolhut voidaan oikaista, kunhan maalipinta on ehjä ja vaurio on kohdassa, minne pääsy on mahdollista PDR-korjauksessa käytettävillä työkaluilla.

 

  • PDR-oikaisua voidaan käyttää esimerkiksi parkkipaikalla pienessä nopeudessa sattuneiden vaurioiden, kuten koukun aiheuttamien lommojen, oikaisuun.
  • Myös kevyet iskut ja painaumat, kuten raekuurojen, oksien tai painavan lumen aiheuttamat pintavauriot ja lommot auton pinnassa tai ovissa, voidaan korjata PDR-oikaisulla.

Paikkamaalaus ja puskurin paikkamaalaus

Suoritamme leasingautoille paikkamaalausta kokonaisvaltaisena palveluna: hoidamme esityöt ja maalaamme vaurion piiloon juuri oikealla värisävyllä niin, että jäljestä tulee huomaamaton. Pitkä kokemus ja vankka ammattitaito varmistavat, että työnjälki on kestävä ja lopputulos täysin uudenveroinen.

 

  • Puskureista naarmut ja maalipinnan jäljet voidaan korjata helposti ja edullisesti puskuria irrottamatta, kunhan yksittäisen vahinkokohdan halkaisija on enintään 6 cm.
  • Auton puskurit ovat pitkälti korjattavissa nopeasti aivan uuden veroiseksi.
  • Puskurin korjaus onnistuu meiltä myös puskurin pintavaurioiden täsmäkorjaukseen tarkoitetulla Smart Repair -menetelmällä. Smart Repairia voidaan käyttää, kun korjattavana on enintään A4-paperin kokoinen alue.

Laatusertifioitu autokorjaamomme ja maalaamomme palvelee luotettavasti ja osaavasti

Yrityksellämme on oma laadunvalvontaohjelma sekä AKL:n myöntämä laatusertifikaatti.

Voit luottaa leasingautosi koulutetun henkilökuntamme korjattavaksi. Olemme tehneet leasingautojen palautuskorjauksia pitkään, joten tarvittava osaaminen ja tietotaito löytyy varmasti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset leasingautollesi pientä remonttia palautuskulujen säästämiseksi!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).