Autokorjaamo Vantaa

Teemme autokorjaamolla henkilö-, paketti- ja matkailuautojen korikorjaukset, automaalaukset ja peltikorjaukset ammattitaidolla. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 asti.

Autokorjaamo Vantaa – Kattavaa autokorjausta jo vuodesta 1986

EAM Autokorjaamo on kokenut, laatusertifioitu autokorjaamo Vantaalla.

Teemme autokorjaamolla henkilö-, paketti- ja matkailuautojen korikorjaukset, automaalaukset ja peltikorjaukset ammattitaidolla. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 asti ja omaamme näin ollen pitkän kokemuksen tuoman osaamisen ajoneuvon korikorjaustöistä vaurioiden koosta riippumatta. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa.

EAM Autokorjaamo on osaava autokorjaamo, jossa työ tehdään aina laadukkaasti ja huolellisesti.

Käytämme autokorjaamolla vain laadukkaita materiaaleja, varaosia sekä välineitä. Osaavat ja kokeneet ammattilaiset korjaavat kaikki automerkit mallista ja iästä riippumatta. Korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Voit varata ajan EAM Autokorjaamolle suoraan netin kautta!

Autokorjaamopalveluihimme kuuluvat muun muassa

 • Peltikorjaukset
 • Auton maalaukset
 • Muovikorjaukset
 • Kolarikorjaus
 • Vauriotarkastus
 • PDR korjaus
 • Peltityöt
 • Puskurin kulman paikkamaalaus
 • Leasing autojen palautuskorjaukset
 • Tuulilasin vaihto
 • Tuulilasin korjaus
 • Kiveniskemän korjaus
 • Smart repair
 • Paikkamaalaus
 • Pellin oikaisu
 • Matkailuautojen kolarikorjaus ja pelityöt
 • Matkailuautojen maalaus

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Autokorjaamomme palvelee Vantaalla

Kolaroitko autosi? Huomasitko pienen jäljen tai isomman kolhun autossasi?

Ei huolta, autokorjaamomme katsoo, mikä toimenpide autosi korjaukseen tarvitaan, ja hoitaa korjauksen vahingon laajuudesta riippumatta. Meiltä sujuu niin maalauspinnan ehostaminen, pintanaarmujen korjaaminen kuin isommatkin auton pellin remontit! Mikä yhdistää kaikkia korjaustöitämme? Ammattitaito, osaaminen ja huolellisuus. Meille on tärkeää saada autosi korjattua niin, että sinä voit jatkaa ajojasi turvallisesti!

Koulutettu ja osaava henkilökuntamme takaa korjaustöiden laadun

Takaamme monipuolisten autokorjausten laadun kouluttamalla henkilökuntaamme säännöllisesti erilaisiin korjaustöihin.

Varmistamme, että autokorjaajamme hallitsevat viimeisimmät tekniikat ja menetelmät. Kartoitamme autosi vauriot vahinkotarkastuksella ja teemme sinulle nopeasti luotettavan arvion korjaustyön tarpeesta, kestosta ja kustannuksista. Meiltä mikään ei jää huomaamatta. Autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiölle – teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo.

Autokorjaamomme hoitaa isommatkin korikorjaukset

Vantaalla sijaitsevasta autokorjaamostamme saat kaikki auton korin vaurioihin ja kolhuihin liittyvät korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta! Teemme kaikenlaiset kolarikorjaukset, muovikorjaukset, peltityöt, tuulilasin vaihdot ja automaalaukset.

Toteutamme haastavat, erikoisosaamista vaativat peltikorjaukset, kuten henkilöautojen, matkailuautojen ja pakettiautojen kylki-, katto- ja pilaripeltivaihdot. Talon omat peltisepät hoitavat työn aina loppuun asti maalauksineen kaikkineen!

Pienempi vaurio?

Teemme myös mm. kiveniskumassauksia ja tuulilasin osumien korjauksia.

Lisäksi olemme erikoistuneet PDR-oikaisuihin ja Smart Repair -korjauksiin, joilla pienet lommot ja kolhut voidaan korjata nopeasti ja edullisesti.

 • PDR-korjausta voidaan käyttää esimerkiksi parkkipaikalla pienessä nopeudessa sattuneiden lommojen oikaisuun.
 • Smart Repair -menetelmä sopii enintään noin A4-paperin kokoiselle korjattavalle alueelle.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Varaa aika autokorjaamolle Vantaalla

Vantaalla sijaitseva EAM Autokorjaamo on luotettava korjaamo – käytämme huippulaadukkaita materiaaleja sekä välineitä autokorjausten toteuttamiseen.

Esimerkiksi tuulilasin vaihdossa käytetyt liimamme ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolarin aiheuttamat kovatkin voimat. Lisäpalveluna voimme halutessasi noutaa autosi korjaukseen ja tarjota sinulle sijaisauton korjauksen ajaksi.

Ota yhteyttä ja varaa sopiva aika autokorjaamoon!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).