Autopeltikorjaamo, peltikorjaus Vantaa

EAM on kokenut, laatusertifioitu peltikorjaamo Vantaalla. Toimimme isoissa tiloissa Askistossa Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa.

Peltikorjaamo Vantaa – Tuo autosi peltikorjaukseen Vantaalla sijaitsevalle korjaamollemme!

Auton pelti lommoilla tai saanut hieman isommankin osuman?

Kun liikenteessä tapahtuu, EAM Autokorjaamo hoitaa autosi korin vauriot kuntoon, oli peltitöiden tarve kuinka suuri tahansa. Ja mikäli ehostusta tarvitsee vielä maalipintakin, hoituu sekin meiltä! Olemme kokenut, laatusertifioitu peltikorjaamo Vantaalla. Toimimme isoissa tiloissa Askistossa Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa.

Korkeatasoista ja osaavaa peltikorjausta

Jo vuodesta 1986 alalla toimineelle yrityksellemme on myönnetty kolmen tähden korikorjaamoluokitus, eikä suotta!

Pystymme tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä onnistuneesti ja nopeallakin aikataululla. Teemme korjaustoimenpiteet luotettavasti ja osaavasti pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisilla korjaamolaitteilla. Meiltä poistut peltikorjauksen jälkeen uudenhohtoisella, turvallisella autolla! 

 

Monipuolisesti kaikki peltityöt- ja korjaukset

Vantaalla sijaitseva peltikorjaamomme tarjoaa kaikenlaiset peltityöt niin henkilöautoille, pakettiautoille kuin matkailuautoillekin ajoneuvon merkistä ja iästä riippumatta.

PDR korjaus

Peltikorjaus

Peltityöt ja maalaus

Puskurin kulman paikkamaalaus

Pakettiautojen peltikorjaus

Leasing autojen korjaukset

Smart Repair

Pellin oikaisu

Puskurin maalaus

Matkailuauton peltityöt

Sijaisauto

Huollon tai korjauksen ajaksi
20€/vrk

Hoida vaurioitunut pelti kuntoon mahdollisimman nopeasti

Ota yhteyttä peltikorjaamoomme, niin hoidetaan peltikorjaus heti.

Peltikorjaus kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti, kuten mitkä tahansa muutkin auton viat. Lommoutunut pelti voi alkaa turhaan keräämään ruostetta ja näin aiheuttamaan lisävahinkoa autolle. Kun peltikorjaus hoidetaan heti, vältyt myös turhilta lisäkustannuksilta. Vaikka peltivaurio olisi pieni, on kyse tietysti myös ulkonäköhaitasta.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Peltikorjaamomme tekee työt omassa toimipisteessä Vantaalla

Teemme kaikki peltikorjaustyöt Vantaan toimipisteessämme, emmekä siltä osin käytä alihankkijoita.

Talon peltiseppien kädet eivät tärise haastavimpienkaan korjausten edessä: teemme muun muassa vaativia henkilö- ja pakettiautojen kylkipeltien, kattojen ja pilarien vaihtoja. Viimeisimpiin automaailman tekniikkoihin koulutettu henkilökuntamme sekä laadukkaat työkalut, välineet ja materiaalit takaavat onnistuneen ja kestävän lopputuloksen.

Tarvitsetko sijaisauton peltikorjauksen ajaksi?

Asiakkaillamme on mahdollisuus saada sijaisauto peltikorjauksen ajaksi edulliseen vuorokausihintaan. Lisäpalveluna voimme tarvittaessa myös noutaa autosi peltikorjaukseen. Kysy myös muista korikorjaamon palveluistamme peltikorjauksen yhteydessä: autokorjaamo, automaalaamo ja autopesu.

Vahinkotarkastus vakuutusyhtiöille

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä peltikorjaamo ja suoritamme peltikorjausta aloittaessa vakuutusyhtiöiden vaatiman vahinkotarkastuksen.

Vaikka korjauksen maksaa vakuutusyhtiö, olet vapaa valitsemaan, missä autosi vauriot korjataan. Kun tuot autosi peltikorjaamollemme, teemme tarkastuksen ja autamme vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Sinun ei tarvitse vierailla erikseen muissa toimipisteissä tai tehdä turhia lisäselvityksiä! Vahinkotarkastuksesta käy ilmi korjaustyön sisältö, kesto ja kustannukset.

Meiltä pellin oikaisut nopeasti ja edullisesti myös PDR-korjauksella

Kolaroitua osaa ei välttämättä tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen! Peltikorjaamomme on erikoistunut PDR-oikaisuihin ja kartoitamme korjaustyötä aloittaessa, saammeko vaurion kuntoon PDR-korjauksella.

PDR-oikaisu mahdollistaa peltikorjauksen ilman osien vaihtoa, poistamista tai maalaamista.

PDR-korjauksella voidaan korjata pienessä nopeudessa sattuneita tai kevyiden iskujen aiheuttamia lommoja nopeasti ja edullisesti.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Peltityöt, muovikorjaukset ja pellin oikaisut Vantaalla  

Olet tervetullut korjauttamaan autosi peltikorjaamollemme, oli kyseessä sitten pieni lommo tai suurempaa korikorjausta vaativa toimenpide.

Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota autoilijoille vain parasta ja turvallista palvelua. Yrityksellämme on korkeat laatustandardit paitsi työnjäljen, myös asiakastyytyväisyyden osalta.

Varaa aika netistä tai tule käymään peltikorjaamollamme kartoittamassa autosi korjaustarve!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).