Autopeltikorjaamo, peltikorjaus Helsinki

Kun kuljettaja on kunnossa, ovat auton peltityöt pieni huoli – ja EAM Peltikorjaamolta peltikorjaukset ja pellin oikaisut vasta helposti sujuvatkin.

Peltikorjaamo Helsingin lähellä – EAM tekee laadukasta peltikorjausta kaikille autoille

Auton pelti rutussa? Ajavalle sattuu!

Kun kuljettaja on kunnossa, ovat auton peltityöt pieni huoli – ja EAM Peltikorjaamolta peltikorjaukset ja pellin oikaisut vasta helposti sujuvatkin. Oli kyseessä sitten henkilöauto, matkailuauto tai pakettiauto, voit luottaa peltikorjauksen osaaville tekijöillemme. Meillä peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla ja yrityksellemme onkin myönnetty laatusertifikaatti sekä kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Peltikorjaus kuin peltikorjaus onnistuu meiltä

Tarjoamme peltikorjausta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja teemme vaativatkin korjaustoimenpiteet luotettavasti.

Meillä korjatulla autolla saat takeen siitä, että ajot jatkuvat osien puolesta turvallisesti. Kokemusta meillä on alalta jo vuodesta 1986. Peltityöt tehdään omassa toimipisteessämme, peltiseppiemme johdolla, emmekä siltä osin käytä alihankintaa. Kysy peltikorjauksen yhteydessä myös muista tarjoamistamme autokorjaamo, automaalaamo ja autopesula palveluista!

Pystymme tekemään peltikorjaamollamme todella vaativia korjaustoimenpiteitä.

Nykyaikaisilla Autorobotin korjaamolaitteilla teemme monipuoliset peltien oikaisut ja korjaustoimenpiteet onnistuneesti. Peltikorjaamomme suorittaa esimerkiksi haastavat henkilö- ja pakettiautojen kylkipeltien, kattojen ja pilarien vaihdot.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

EAM Autokorjaamo on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä peltikorjaamo

Asiakas voi päättää, missä auton peltivauriot korjataan, vaikka korjauksen maksaisi vakuutusyhtiö.

EAM on kokenut ja osaava peltikorjaamo, joka tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Aloitamme peltikorjauksen tekemällä vauriotarkastuksen vakuutusyhtiöitä varten. Arvioimme luotettavasti peltitöiden laajuuden, keston ja kustannukset. Tarvittaessa autamme sinua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Meille on helppo saapua kaikkialta Helsingistä

EAM Autokorjaamoon saavut helposti Helsingistä.

Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa. Voit kysyä sijaisautoa korjauksen ajaksi edulliseen vuorokausihintaan. Lisäpalveluna noudamme myös autosi peltikorjaukseen tarvittaessa.

Ota yhteyttä, kun etsit luotettavaa tekijää Helsingin läheisyydestä varmistamaan autollesi oiotut pellit ja sinulle mukavat ajokilometrit.

Varaa aika

PDR-oikaisut pienemmille peltivaurioille

Pieni törmäys tai kolhu parkkipaikalla? Onko kyseessä luonnonilmiön, kuten raekuuron, puunoksan tai painavan lumen aiheuttama lommo pellissä?

PDR-oikaisulla on mahdollista korjata pienessä nopeudessa tapahtuneet tai kevyiden osumien aiheuttamat jäljet.

Kolaroitua osaa ei siis aina tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen, vaan peltityöt hoituvat parhaimmillaan nopeasti ja edullisesti! PDR-korjauksessa auton osia ei irroteta eikä korjaamisessa tarvita maalia tai uusia varaosia.

Peltikorjaamomme arvioi, onko autosi pelti mahdollista hoitaa kuntoon PDR-korjauksessa käytettävillä työkaluilla.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Ehjä auto, tyytyväinen asiakas – ota yhteyttä, kun tarvitset peltikorjaamon palveluita Helsingissä!

Osaava ja koulutettu henkilökuntamme palvelee asiakkaita tinkimättömällä työmoraalilla sekä pitkällä alan kokemuksella.

Peltitöihin erikoistunut peltikorjaamomme hoitaa kuntoon kaikki isot vauriot sekä pienemmätkin työt. Kuten muutkin auton viat, myös peltikorjaus kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti vahingon sattumisen jälkeen. Näin estetään turha ruosteen kerääntyminen sekä mahdolliset lisävahingot ja -kustannukset ajoneuvollesi. Ja onhan ehjä auto nyt ihan ulkonäkökysymyskin!

 

Peltikorjaamomme palvelee aivan Helsingin kupeessa

  • PDR korjaus
  • Peltikorjaus
  • Peltityöt ja maalaus
  • Puskurin kulman paikkamaalaus
  • Leasing autojen korjaukset
  • Pakettiautojen peltikorjaus
  • Smart Repair
  • Pellin oikaisu
  • Puskurin maalaus
  • Matkailuauton peltityöt

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).