Tuulilasin vaihto Helsinki

EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Sijaintimme on loistava Helsingistä saapuville. Vaihdamme autosi tuulilasin yhden työpäivän aikana.

Vaikka tuulilasin vaihto on suhteellisen yksinkertainen työ, on asennus syytä toteuttaa luotetulla ja kokeneella ammattilaisella. 

Valitettavan usein näkee väärin tehtyjä ja huonosti asennettuja tuulilaseja, jotka esimerkiksi vuotavat. Älä siis yritä säästää tuulilasin vaihdossa tekemällä sitä itse!

EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Autokorjaamomme sijaitsee Vantaalla Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa – sijaintimme on loistava Helsingistä saapuville.

  • Me vaihdamme autosi tuulilasin luotettavasti ja kokemuksella yhden työpäivän aikana.
  • EAM Autokorjaamolla on kolmen tähden korikorjaamoluokitus, joten voit luottaa osaamiseemme tuulilasin vaihdossa kaikissa tilanteissa.
  • Varaa aika netissä tai puhelimitse 030 636 4240

Varaa aika tuulilasin vaihtoon – meille on helppo saapua Helsingistä!

Halkeama tai osuma tuulilasissa? Tuo auto tuulilasin vaihtoon!

Tuulilasin vaihto vaatii tarkkuutta ja erikoisosaamista, sillä se on tärkeä osa auton runkorakennetta ja vaikuttaa auton kiertojäykkyyteen jopa 34 %. Tuulilasilla on siis suuri merkitys auton kokonaisturvallisuuteen!

Saat meiltä tuulilasien lisäksi kaikki muutkin auton lasit! Kun varaat aikaa tuulilasin vaihtoon, selvitä ensin lasin ominaisuudet tai tule paikan päälle näyttämään tuulilasia, niin me selvitämme ominaisuudet puolestasi.

Tuulilasin vaihto laadukkailla välineillä

Laatusertifioitu korjaamomme käyttää alkuperäislaseja vastaavia Saint-Gobain Sekurit -tuulilaseja sekä Saint-Gobain Autover -liimoja. Käytämme asennustyössä aina tarkoitukseen sopivia ja asianmukaisia työvälineitä, liimoja sekä primereita. Käyttämämme liimat ovat kolaritestitutkittuja eli liimat kestävät kolaritapahtuman aiheuttamat hyvin kovatkin voimat.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Milloin tuulilasi on vaihdettava?

Tuulilasi on hyvä vaihtaa mahdollisimman nopeasti vaurion sattumisesta turvallisuuden takaamiseksi.

Tuulilasin pienet kiveniskut ja alle 10 cm mittaiset halkeamat on mahdollista hoitaa tuulilasin korjauksella. Jos iskukohta tuulilasissa on päässyt laajenemaan, se haittaa kuljettajan näkökenttää tai tuulilasi on jo todella kulunut, tulee tuulilasi hoitaa kuntoon vaihtamalla se uuteen.

Ei huolta, me selvitämme, tarvitseeko tuulilasisi vaihtaa kokonaan. Hoidamme tuulilasia vaihdettaessa vanhan tuulilasisi kierrätykseen.

Tuulilasin vaihdosta huolehtii kokenut henkilökuntamme

Voit luottaa osaamiseemme tuulilasien vaihdossa kaikkien automerkkien kohdalla. Tuulilasin vaihdon yhteydessä otamme huomioon kaikki autosi lisävarusteet, kuten vakionopeudensäätimen ja kaista-avustimen. Kyseisten ajoa helpottavien tukijärjestelmien turvallisuudesta ja oikeaoppisesta kalibroinnista on tärkeä huolehtia tuulilasin vaihdon jälkeen.

Varaa aika

Mitä tuulilasin vaihdossa tulee huomioida?

Jos varaat ajan tuulilasin vaihtoon suoraan, sinun tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:

  1. Merkki
  2. Malli
  3. Vuosimalli
  4. Korityyppi (esimerkiksi sedan, hatchback tai farmari)
  5. Lasin väri (esimerkiksi kirkas, vihreä)
  6. Mahdolliset lisävarusteet (esimerkiksi sadetunnistin, yläreunan sävytys, lasinlämmitys, pyyhkimien lämmitys, lasin lämpöheijastus)

Voit myös saapua paikan päälle ja me katsomme tuulilasin ominaisuudet puolestasi.

Palvelemme tuulilasin vaihdon lisäksi muissakin kolarikorjaustöissä

Osuma auton pellissä tai jälkiä maalipinnassa? Autokorjaamomme hoitaa tarvittaessa myös kaikki erityisosaamista vaativat korikorjaukset ja maalaukset nopeasti.

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ajoneuvon korjaustarpeet huomioiden. Meiltä saat luotettavaa palvelua ja sijaintimme Helsingin välittömässä läheisyydessä mahdollistaa näppärän asioinnin. Lisäpalveluna saat meiltä halutessasi sijaisauton edulliseen hintaan tuulilasinvaihdon ajaksi.

Autokorjaamollamme on korkeat laatustandardit kaikissa suorittamissamme töissä. Pidämme huolen, että henkilökuntamme on koulutettu tekemään tuulilasin vaihdot aina viimeisimmät automaailman tekniikat huomioiden.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa,

joten meiltä saat myös vakuutusyhtiöiden vaatiman vauriotarkastuksen. Autamme myös vahinkoilmoituksen tekemisessä ja vastaamme mielellämme kaikkiin tuulilasin vaihdossa askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä, niin vaihdetaan tuulilasisi nopeasti!

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 030 636 4240 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).