Autokorjaamo Helsinki

EAM Autokorjaamossa voit korjauttaa niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautosi. Teemme pienempien korjaustöiden lisäksi kaikki vaativatkin peltikorjaukset ja maalaukset.

Autokorjaamo Helsinki – Kattavat autokorjaamon palvelut Helsingin läheisyydessä

Tarvitseeko autosi korjausta osuman, kolarin tai muun peltivaurion jäljiltä?

EAM Autokorjaamoon saavut helposti Helsingistä. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, Helsingin läheisyydessä.

Tarjoamme monipuoliset autokorjaamon palvelut kaikille automerkeille auton iästä ja vaurioiden laajuudesta riippumatta. Olemme monipuolinen auton korjaus- ja maalaustöihin erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1986. Autokorjaamon puolella työskentelee alan kokeneet ammattilaiset, joilta saat apua ja neuvontaa kaikkiin auton korikorjaukseen liittyviin kysymyksiin!

Tervetuloa EAM Autokorjaamoon!

Voit korjauttaa niin henkilö-, paketti- kuin matkailuautosi meillä.

Teemme pienempien korjaustöiden lisäksi kaikki vaativatkin peltikorjaukset ja maalaukset. Tutustu autokorjaamon palveluihin alta ja varaa aika autokorjaukseen, kun etsit luotettavaa tekijää Helsingin lähellä varmistamaan sinulle ja autollesi parhaan palvelun ja mukavat ajokilometrit.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat muun muassa

 • Peltikorjaukset
 • Auton maalaukset
 • Muovikorjaukset
 • Kolarikorjaus
 • Vauriotarkastus
 • PDR korjaus
 • Peltityöt
 • Puskurin kulman paikkamaalaus
 • Leasing autojen palautuskorjaukset
 • Tuulilasin vaihto
 • Tuulilasin korjaus
 • Kiveniskemän korjaus
 • Smart repair
 • Paikkamaalaus
 • Pellin oikaisu
 • Matkailuautojen kolarikorjaus

Autosi ansaitsee asiantuntevaa ja laadukasta osaamista

Kun on auto kunnossa, on omistajankin hyvä olla liikenteessä.

Autokorjaamomme tarjoaa asiantuntevaa sekä laadukasta osaamista autollesi, kun liikenteessä sattuu vahinko. EAM Autokorjaamolla teemme korjaustyöt aina huolella alusta loppuun. Teemme mm. peltityöt, pellin oikaisut, maalaukset ja kolarikorjaukset autokorjaamomme tiloissa.

Kun tuot autosi korjaukseen meille, saat nopeasti luotettavan arvion korjaustyön kustannuksesta ja kestosta! Suoritamme vauriotarkastuksen vakuutusyhtiöitä varten ja autamme tarvittaessa sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Hoidamme myös matkailuautojen kolarikorjaukset, peltikorjaukset ja maalaukset. Autokorjaamolla huolehdimme, että autosi on tarkastettu ja sillä on korjauksen jälkeen turvallista ajaa.

Ammattitaitoiset korjaajat

Autosi kunnosta ja korjauksen jälkeisestä turvallisuudesta vastaa kokeneet korjaajamme, joiden käytössä on laadukkaat osat sekä työvälineet. Korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus.

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, joten saat takeen siitä, että autosi korjataan viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäen. Voit ottaa meihin yhteyttä tai tuoda autosi autokorjaamolle näytille ennen korjaamisen varausta. Jos tiedät, minkälaista korjausta autosi kaipaa, voit varata ajan autokorjaukseen soittamalla tai suoraan netin kautta.

EAM KOLARIKORJAUS

Sähköinen vahinkotarkastus

Ota ja lähetä kuvat vaurioista.
Saat kustannusarvion helposti ja nopeasti

Tarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Tuo autosi Helsingistä EAM Autokorjaamolle – ja autosi on taas kunnossa

Isommatkin peltien korjaustyöt onnistuvat luotettavasti ammattitaitoisilta korjaajiltamme.

Autokorjaamomme tiloissa hoidamme myös matkailuautojen kolarikorjaukset, peltityöt ja maalaukset sekä Leasing autojen palautuskorjaukset. Lisäksi autokorjaamomme on erikoistunut PDR- ja Smart Repair -korjauksiin, joilla peltivaurioiden tai maalipinnan korjaaminen onnistuu nopeasti ja edullisesti.

Laadukas korjaamomme palvelee Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä

Kun kyseessä on kolarissa tai muussa osumassa vaurioitunut auto, tai muuten vain korjausta vaativa peltivaurio tai vaikkapa puskurin kulman paikkausta vaativa tilanne, olet tervetullut tuomaan ajoneuvosi autokorjaamollemme.

Kehä 3:n ja Vihdintien läheisyydessä sijaitsevalle autokorjaamollemme voit tuoda autosi korjaukseen kätevästi Helsingin suunnalta. Voit kysyä myös mahdollisuudesta sijaisauton käyttöön edulliseen vuorokausihintaan. Ota yhteyttä, niin korjataan autosi!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).