Puskurin maalaus

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaalla. Teemme puskurin maalauksia nopealla aikataululla aina pienistä pintanaarmuista tarvittaessa isompiinkin puskuriremontteihin.

Espoon Automaalaamo Oy – Korkeatasoista puskurin maalausta sekä paikkamaalausta pääkaupunkiseudulla

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaalla. Teemme puskurin maalauksia nopealla aikataululla aina pienistä pintanaarmuista tarvittaessa isompiinkin puskuriremontteihin.

Ammattitaitoinen tiimimme on koulutettu hoitamaan puskurien maalaukset aina viimeisimpien korjausmenetelmien mukaisesti. Tervetuloa meille maalauttamaan puskurisi vahingon sattuessa! Meiltä saat nopeaa ja yksilöllistä palvelua.

Automaalaamomme sijaitsee Vantaan Askistossa

Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla niin Espoosta, Helsingistä, Vantaalta kuin lähikunnistakin. Maalaustilamme löydät loistavien kulkuyhteyksien varrelta Kehä 3:n ja Vihdintien kupeesta.

Teemme puskurien maalaukset kaiken kokoisille ajoneuvoille: henkilöautoille, pakettiautoille, matkailuautoille ja mopoautoille. Asiantuntevat maalarit ja alan ykköstuotteet takaavat puskurien maalaustöiden kestävän lopputuloksen. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986. Laatustandardimme ovat pitkän kokemuksen mukaiset!

Tutustu alta puskurin maalaukseen ja ota yhteyttä, kun tarvitset nopeaa ja huolellista puskurin maalausta.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Puskurin maalaus – naarmujen korjaus jopa päivässä!

Auton puskurit ovat pitkälti korjattavissa nopeasti aivan uuden veroiseksi.

Puskurin pienet naarmut ja kolhut ovat harmillisia, mutta vahinkoja sattuu liikenteessä helposti. Onneksi puskurin maalaus on yhtä helppoa kuin miten helposti pieniä vaurioita ilmenee.

  • Vanhan puskurin maalaus on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas vaihtoehto.
  • Teemme puskurin maalausta ja korjausta kaikille puskurin muovilaaduille.

Aiemmin puskurin korjaaminen oli kallista ja aikaa vievää, mutta nyt puskurin korjaus onnistuu jopa päivässä!

Etenkin puskurien kulmat naarmuuntuvat ja kolhiintuvat helposti, mutta nämä vauriot on kuitenkin helppo häivyttää maalaamalla. Maalaamme puskurit paikallaan, jolloin puskuria ei tarvitse irrottaa. Maalaus on nopeaa ja sitä kautta myös edullista. Menetelmä sopii melkein kaikkiin yksittäisiin vahinkokohtiin, joiden halkaisija on enintään 6 cm.

Mitä puskurin maalaus maksaa?

Automaalaamomme arvioi jokaisen tapauksen erikseen puskurin vauriosta riippuen. Teemme puskurin maalauksesta kustannusarvion, kun vaurio on tutkittu. Puskurin kulman paikkamaalaushinnat ovat useimmiten suunnilleen 260-350€ välillä, jolloin hinta sisältää myös pienten naarmujen paikkauksen. Isommat muovikorjaukset esim halkeamat veloitetaan erikseen. Hintaan vaikuttaa kuitenkin aina vaurion koko sekä mahdolliset muut tarvittavat korjaustoimenpiteet maalauksen lisäksi.

Vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöille

Puskurin maalaus on vakuutusyhtiöiden hyväksymää ja teemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyötä. Hoidamme vahinkotarkastuksen ja autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä. Pian autosi puskuri onkin maalattu ja kustannuksetkin hoidettu!

Puskurin korjaus Smart Repair menetelmällä

Puskureiden kulmat ovat kaikkein alttiimpia pienille kolhuille ja vaurioille. Smart Repair on nimensä mukaisesti järkevä tapa puskurin pintavaurioiden täsmäkorjaukseen. SmartRepair-menetelmällä pystytään korjaamaan kaikkia puskureissa esiintyviä muovilaatuja. Korjaustyöt tehdään puskuria irrottamatta, mikä tekee korjauksesta nopeaa ja edullista. Smart Repair menetelmää voidaan käyttää, kun korjattavana on enintään A4-paperin kokoinen alue.

AKL:n sertifioima automaalaamomme palvelee vankalla ammattitaidolla

Käytämme automaalaamossamme Glasuritin ympäristöystävällisiä ja vesiohenteisia automaaleja. Saatavilla on yli 300 000 sävyä, joten valikoimasta löytyy takuuvarmasti oikea sävy jokaiseen automalliin. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja maalarimme osallistuvat vuosittain Glasurit koulutuksiin, joita järjestetään maailmanlaajuisesti.

Yrityksellämme on oma laadunvalvontaohjelma ja AKL:n myöntämä laatusertifikaatti.

AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka käy läpi yrityksen toimintatavat ja tilat sekä tarkistaa yrityksen laatuohjelman ja sen ylläpidon. Puskurien maalauksemme taso on erittäin korkealuokkaista ja laadukasta.

Olemme toimineet pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat korkeat.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää puskurin maalauksesta tai tarvitset maalaamomme palveluita!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).