Automaalaamo Helsinki

Automaalaamo Helsinki – Kattavaa automaalausta Helsingissä. Espoon Automaalaamo Oy palvelee Vantaan Askistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Automaalaamo Helsinki – Kattavaa automaalausta Helsingissä

Espoon Automaalaamo Oy palvelee Vantaan Askistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sijaitsemme Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa, joten meille on helppo saapua Helsingistä.

 Kun tarvitset automaalausta, tuo autosi ammattitaitoisten maalareidemme käsittelyyn. Pitkä kokemuksemme ja laadukkaat, monipuoliset maalaustuotteemme takaavat ensiluokkaisen laadun ja kestävän lopputuloksen. Hoidamme kaikenkokoiset maalaustyöt aina puskurin pintanaarmuista suurimpiinkin maalausprojekteihin. Meiltä myös Smart Repair korjaukset! Tutustu alta palveluihimme ja varaa aika automaalaukseen vaikka heti.

Automaalausta jo vuodesta 1986

Automaalaamomme on toiminut alalla jo vuodesta 1986, joten maalareillamme on automaalauksesta todella pitkä kokemus. Käytämme automaalaamossamme ympäristöystävällisiä ja vesiohenteisia Glasurit -automaaleja. Tiedostamme, että laadukas lopputulos vaatii jatkuvaa kehitystä ja automaailman muutoksiin sopeutuvia työtapoja. Varmistammekin maalareidemme ammattitaidon säännöllisillä koulutuksilla. Henkilökuntamme osallistuu vuosittain maailmanlaajuisin Glasuritin koulutustapahtumiin.

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Automaalaus merkistä, mallista ja maalattavan alueen koosta riippumatta

Pieni kosmeettinen pintanaarmu vai koko kyljen mittainen syvempi raapaisu? Ei väliä, meiltä onnistuu kaikenlaiset automaalaukset!

Koska automaalaamomme on erikoistunut kaiken kattavaan kolarikorjaukseen, pystymme hoitamaan kuntoon myös kaikenlaiset lommot ja isommat vauriot. Tarvittaessa hoidamme peltityöt oikomisineen, jonka jälkeen loihdimme autoosi uuden upean maalipinnan. Valtaosa töistämme onkin juuri kolarikorjauksia.

Helsingin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat maalaustilamme ovat riittävän isot jopa matkailuautojen maalaustöille.

Maalaamme henkilöautot, matkailuautot, minibussit, pakettiautot, mopoautot ja moottoripyörät väristä riippumatta. Värisävyjä löytyy kaikkiin automerkkeihin yli 300 000 sävyvaihtoehdon joukosta, joten juuri oikea maali löytyy takuulla sinunkin ajoneuvoosi!

Teemme automaalausta Helsingin alueella tinkimättömällä laadulla:

  • Ylimaalaukset ja peltityöt
  • Paikkamaalaukset
  • Korjausmaalaukset
  • Irto-osien maalaukset
  • Puskurin ja muoviosien maalaukset
  • Smart Repair -korjaukset

Pienvahinkokorjaukset nopealla aikataululla

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu, ja etenkin pienet naarmut ja kolhut maalipinnassa tuntuvat ärsyttävän kaikista eniten. Ennen pienten vaurioiden korjaaminen oli kallista ja hidasta, mutta nyt puskurin naarmut on mahdollista korjata jopa päivässä. Pienet vauriot, kuten puskurin kulmissa olevat naarmut ja kolhut voidaan häivyttää yhtä helposti, kun ne tuppaavat ilmestyäkin.

Automaalaamomme korjaa ja maalaa puskurit paikallaan, jolloin niitä ei tarvitse irrottaa. Korjausmenetelmä on nopea ja sitä kautta myös edullinen. Menetelmä sopii melkein kaikkiin yksittäisiin pienvahinkokohtiin, joiden halkaisija on enintään 6 cm (poikkeuksena kuitenkin laakeat pinnat, kuten katto ja konepelti).

Meiltä myös Smart Repair – järkevää ja edullista korjausta pintavaurioihin

Smart Repairilla voidaan korjata enintään A4-paperin kokoinen alue. Smart Repair on järkevä ja kustannustehokas keino pintavaurioiden täsmäkorjaukseen. Smart-korjauksessa osia ei vaihdeta, vaan vaurioiden korjaaminen hoidetaan paikallisesti maalaustarpeen mukaan. Teemme Smart Repair korjauksia asiantuntevasti aina, kun vahingon suuruus ja korjaustarve sen mahdollistaa.

Maalauksen ja puskurin korjauksen hinnoittelu

Auton maalipinnan korjauksen hinta määritellään aina tilanteen mukaan. Tutkimme vaurion perusteellisesti ja teemme tarkastuksen jälkeen kustannusarvion maalaustyön hinnasta.

Esimerkiksi puskurin kulman paikkauksesta automaalaamot veloittavat noin 300-400 euroa. Hintaan vaikuttaa kuitenkin aina vaurion koko, joten tuothan autosi arvioitavaksi, niin saamme annettua automaalauksesta luotettavan hinta-arvion. Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja nopeasti.

Espoon Automaalaamo Oy on AKL:n sertifioima automaalaamo

Automaalaamollamme on oman laadunvalvontaohjelman lisäksi AKL:n myöntämä laatusertifikaatti. AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka käy läpi automaalaamojen toimintatapoja ja tiloja sekä tarkistaa yrityksen laatuohjelman ja sen ylläpidon.

Ammattitaitoinen ja osaava automaalaamomme on toiminut pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona,

joten laatustandardimme ovat erittäin korkeat. Palvelemme kaikkia Helsingistä saapuvia asiakkaitamme tinkimättömällä työmoraalilla, palvelualttiilla asenteella sekä pitkällä alan kokemuksella.

EAM Autokorjaamolle on helppo saapua. Tervetuloa!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).