Kolarikorjaamo palvelee sinua

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on kokenut ja ammattitaitoinen kolarikorjaamo. Olemme olleet alalla jo vuodesta 1986. Kun kolari sattuu, me autamme. Kova osaaminen ja vuosikymmenten kokemus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Teemme muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki korjaamopalvelut saman katon alta. 

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo on osa AWUX-kolarikorjaamoita.


Varaa aika kolarikorjaamoon


Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo - Monipuoliset palvelut

Vauriotarkastus

Suoritamme vauriotarkistuksen joko omissa tiloissamme Vantaalla tai vaihtoehtoisesti voimme tulla suorittamaan korjauksen esimerkiksi asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Vauriotarkistus on ilmainen, jos ajoneuvo jää meille korjaukseen. Muussa tapauksessa perimme tarkastuksesta 50 € kertakorvauksen.

Vauriotarkastus suoritetaan yleensä vakuutusyhtiötä varten. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa – kun vauriotarkastus on meillä tehty, ei asiakkaan tarvitse käydä erikseen näyttämässä vauriota vakuutusyhtiön pisteessä. Neuvomme ja autamme asiakkaitamme myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Kolarikorjaamo tekee vauriotarkastuksen ja kustannusarvion CABAS-ohjelmalla, joka korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden yhteinen laskentaohjelma.

Voit tilata ajan vauriotarkastukseen myös netin kautta.
 

Auton maalaus

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamolla on yli 30 vuoden kokemus automaalauksesta – olemme tehneet tätä kauan ja ammattitaitomme on sen mukainen. Toimimme kauan merkkiliikkeiden alihankkijana automaalaustöissä. Työn laatu on erittäin korkealuokkaista. 

Asiantuntevat maalarit ja alan ykköstuotteet takaavat maalaustöiden laadun ja onnistuneen lopputuloksen. Käytössämme ovat Glasurit ympäristöystävälliset ja vesiohenteiset automaalit, joita on saatavilla yli 300 000 sävyä. Sävyvalikoimasta löytyy takuuvarmasti oikea sävy jokaiseen automalliin. Seuraamme myös tiiviisti aikaamme ja alan kehitystä – maalarimme osallistuvat joka vuosi Glasurit koulutuksiin, joita järjestetään maailmanlaajuisesti. 
 

Muovikorjaus

Muoviosan, eli yleensä puskurin tai esimerkiksi etulokasuojan, korjaus voi joskus olla edullisempi vaihtoehto kuin uuden hankinta. Korjauksessa ei yleensä tarvitse maalata koko puskuria, jolloin maalauskustannukset jäävät pienemmiksi. Muoviosan osittainen maalaus on varsin edullista ja usein asiakkaan kannattaa maksaa se itse – näin ei tarvitse turvautua vakuutukseen eikä asiakas menetä bonuksia. Lisäksi muovikorjaus säästää luontoa, kun turhaa muovijätettä ei synny. Pystymme korjaamaan hyvin pitkiäkin halkeamia.  

Peltikorjaus

Peltikorjauksissa meillä on käytössä nykyaikaiset korimittauslaitteet, hitsauskoneet sekä Autorobotin korjaamolaitteet, jotka mahdollistavat hyvinkin vaativat ja mittavat peltikorjaukset. Hitsauskoneillamme onnistuvat erinomaisesti myös paksujen peltien ja vaikkapa useiden peltien päällekkäiset hitsaukset. – ammattitaitomme on erinomaista ja työnlaatumme korkealuokkaista.

Korjaamme myös auton pinnan pieniä naarmuja ja kolhuja. Käyttämällämme menetelmällä saamme tehtyä pienet korjaukset jopa päivässä kustannustehokkaasti.

Matkailuautojen korjaukset

Palvelumme matkailuautoissa sisältää muovi- ja lasikuitukorjaukset, sileäpintaisten matkailuautojen maalaukset sekä tuulilasien vaihdot.
Toteutamme myös mopoautojen kolarikorjaukset.

Harrasteautojen korjaus

Hoidamme myös harrasteautojen ylimaalaukset, purku ja -kasaustyöt, peltityöt sekä moottoripyörien maalaukset.

 

Varaa aika kolarikorjaamoon:

Kolarikorjaamo Espoon Automaalaamo auttaa vahingon tapahtuessa. Ota yhteyttä!