Auton paikkamaalaus

Espoon Automaalaamo Oy – Auton paikkamaalausta pääkaupunkiseudulla. Auton paikkamaalaus kokonaisvaltaisena palveluna nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kun autossasi on ilmenee pieni vaurio, voidaan korjaus hoitaa nopeasti ja edullisesti paikkamaalauksen avulla.

Pieni naarmu tai muu kosmeettinen vaurio auton puskurissa? Harmillista, mutta hyvinkin yleistä. Meiltä saat auton paikkamaalauksen kokonaisvaltaisena palveluna: hoidamme esityöt ja maalaamme vaurion piiloon juuri oikealla värisävyllä niin, ettei jälkeä huomaa ollenkaan.

Teemme auton paikkamaalausta Vantaan Askistossa sijaitsevissa tiloissamme kaiken kokoisille autoille henkilöautoista matkailuautoihin ajoneuvon iästä, mallista ja väristä riippumatta. Tutustu auton paikkamaalaukseen alta ja ota yhteyttä tai tule käymään, kun tarvitset automaalaamon palveluita pääkaupunkiseudulla tai lähikunnissa!

Jätä auton paikkamaalaus ammattilaiselle – nopeat ja kustannustehokkaat menetelmät meiltä

Vaikka auton paikkamaalaus itse kuulostaisi houkuttavalta idealta, kannattaa pienikin maalaustyö jättää ammattilaisten hoidettavaksi.

Miksi? Esimerkiksi meidän kattavasta yli 300 000 sävyn valikoimasta löydämme juuri sinun automerkillesi sopivan maalin hetkessä. Lisäksi ammattitaito ja pitkän kokemuksen tuoma osaaminen varmistavat ensiluokkaisen ja ennen kaikkea kestävän työnjäljen. Maalarimme osaavat hetkessä sanoa, miten auton paikkamaalaus kannattaa toteuttaa niin, että lopputuloksesta tulee täysin uudenveroinen. Näin sinulla ei mene aikaa menetelmien miettimiseen, maaleista ja työvälineistä puhumattakaan!

Asiantuntevat maalarit ja alan ykköstuotteet takaavat maalaustöiden laadun ja onnistuneen lopputuloksen

Käytämme auton paikkamaalauksessa Glasuritin ympäristöystävällisiä ja vesiohenteisia automaaleja. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja maalarimme osallistuvatkin vuosittain Glasuritin maailmanlaajuisiin koulutuksiin. Näin pystymme takaamaan, että auton paikkamaalaus tehdään aina asiantuntijoiden toimesta viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäen.

Leasing-auton palautuskorjaus – teemme korjaustöitä leasingautoille ennen palautusta

EAM Autokorjaamo - Ajanvaraus

Pieni kolhu tai lommo? PDR-oikaisulla korjaus onnistuu maalaamatta!

Espoon Automaalaamo Oy:ltä löytyy myös PDR-korjausten vaatima erikoisosaaminen.

PDR-korjauksella ajoneuvon pienet lommot ja kolhut voidaan korjata nopeasti ja edullisesti – jopa parissa tunnissa! Pienet kolhut voidaan oikaista, kunhan maalipinta on ehjä ja vaurio on kohdassa, minne pääsy on mahdollista PDR-korjauksessa käytettävillä työkaluilla.

Minkälaisia vaurioita PDR-oikaisulla voidaan sitten korjata?

  • PDR-oikaisua voidaan käyttää esimerkiksi parkkipaikalla pienessä nopeudessa sattuneiden lommojen oikaisuun.
  • Myös kevyet iskut ja painaumat auton pinnassa tai ovissa voidaan hoitaa PDR-korjauksella. Tällaisia voivat olla esimerkiksi raekuurojen, oksien tai painavan lumen aiheuttamat pintavauriot ja lommot.

PDR-korjaus on perinteistä auton peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä auton osia ei irroteta eikä korjaamisessa tarvita maalia tai uusia varaosia.

Kun tuot autosi maalaamollemme korjattavaksi, teemme veloituksettoman korjausarvion, jolloin osaamme sanoa, voiko vaurion korjata PDR-oikaisulla.

Auton paikkamaalaus on yleensä hyvin edullista.

Useimmiten auton paikkamaalaus on varsin edullista, sillä korjauksessa ei tarvitse maalata esimerkiksi koko puskuria, jolloin maalauskustannukset jäävät pienemmiksi.

Pienemmät auton osittaiset maalaukset kannattaa maksaa itse. Näin ei tarvitse turvautua vakuutukseen eikä asiakas menetä bonuksia. Hoidamme kuitenkin tarvittaessa vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiöitä varten ja autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset auton paikkamaalausta – olemme AKL:n sertifioima automaalaamo

Yrityksellemme on myönnetty oman laadunvalvontaohjelman lisäksi AKL:n laatusertifikaatti.

AKL on autoalan puolueeton ja riippumaton auditointitaho, joka valvoo automaalaamojen toimintatapoja ja tiloja sekä tarkistaa, että yritys ylläpitää laatuohjelman mukaista toimintaa. Ammattitaitoinen ja osaava automaalaamomme on toiminut pitkään merkkiliikkeiden alihankkijamaalaamona, joten laatustandardimme ovat erittäin korkeat. Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä työmoraalilla sekä pitkällä alan kokemuksella – automaalaamomme on toiminut jo vuodesta 1986.

Espoon Automaalaamolle on helppo saapua Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta sekä kaikista lähikunnista. Sijaitsemme Vantaan Askistossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa. Tervetuloa!

Varaa aika

Autokorjaamo, kolarikorjaamo

Teemme kolarikorjauksen yhteydessä muun muassa vauriotarkastuksia, peltikorjauksia, muovikorjauksia sekä automaalauksia. Meiltä saat kaikki kolarikorjaamo- ja korjaamopalvelut kätevästi saman katon alta. Oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta on kolarikorjaamoomme helppo tulla.

Peltikorjaus

Laadukas peltikorjaamo pääkaupunkiseudulla. EAM Autokorjaamolla peltikorjaus on äärimmäisen korkealla tasolla. Olemme laatusertifioitu yritys ja korjaamollamme on kolmen tähden korikorjaamoluokitus. Pystymmekin tekemään todella vaativia korjaustoimenpiteitä. Meille on helppo saapua niin Vantaalta, Espoosta, Helsingistä kuin muualtakin lähikunnista

Pakettiauton ja Matkailuauton korjaus ja tuulilasin vaihto

Onko pakettiautosi peltikorjauksen tai maalipinnan uusimisen tarpeessa? Tuo pakettiautosi korjaukseen tai maalaukseen Espoon Automaalaamo Oy:lle!

Toteutamme matkailuautojen kolarikorjaukset (mm. muovi- ja lasikuitukorjaukset) sekä ilmastointihuollot. Teemme myös tuulilasin vaihdot pakettiautokeulallisiin (ei integroituihin) matkailuautoihin.

Leasing-auton palautuskorjaus

Teemme korjaustöitä leasing-autoille ennen palautusta. Hoidamme leasingautojen palautuksen vaatimat pelti- ja maalaustyöt: PDR-oikaisut, automaalaukset, peltityöt ja kolarikorjaukset – selvää säästöä leasingauton palautuskuluihin!

Tuulilasin vaihto

Teetä tuulilasin vaihto alan ammattilaisella – EAM Autokorjaamo vaihtaa tuulilasit osaavasti ja huolellisesti auton merkistä riippumatta. Lasin vaihto suoritetaan yhden työpäivän aikana. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasi voidaan korjata, jos vaurio on pieni, eikä vaadi koko tuulilasin vaihtoa. Kiveniskemistä johtuvien säröjen korjaus estää yleensä särön laajenemisen pidemmälle. Meille on helppo tulla oli sijaintisi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu lähikunta.

Autopesula

EAM Autokorjaamo on täyden palvelun autopesula Vantaalla ja meillä autopesu tehdään aina käsin. Teemme muun muassa tavallisia autopesuja, vahapesuja, liuotinpesuja, kestopinnoituksia, vahauksia, sisäpuhdistuksia sekä myllytyksiä.

Autohuolto

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen autokorjaamo ja huollamme sekä korjaamme kaikki automerkit. Palveluihimme kuuluu mm. ilmastointihuollot, jarruhuollot, öljynvaihdot ja renkaanvaihdot.  Autohuoltoon voi tuoda niin henkilö-, paketti- kuin matkailuauton. Korjaamomme on Vantaalla, mutta tavoitat meidät helposti niin Espoosta, Helsingistä kuin muualta pääkaupunkiseudulta.

Automaalaamo

Espoon Automaalaamo Oy on laadukas ja korkeatasoinen automaalaamo Vantaan Askistossa. Espoon Automaalaamo on toiminut alalla vuodesta 1986 ja maalarimme omaavat automaalauksesta todella pitkän kokemuksen. Teemme kaikenkokoiset maalaukset aina pienistä puskurinaarmuista isoihin maalausprojekteihin.

EAM Autokorjaamo - täyden palvelu autokorjaamo

Korjaamomme sijaitsee
Vantaan askistossa

Saavu meille helposti Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja koko Uudenmaan alueelta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä 3:n ja Vihdintien kupeessa

Timmermalmintie 21 B
01680 Vantaa

KATSO REITTIOHJEET

Varaa aika
korjaamoon tai huoltoon

Varaa netissä
Soita 09 853 2088 tai
viestitä info@eamoy.fi

Liitä sähköpostiin kuva vauriosta, rekisterinumerosi ja puhelinnumerosi.

EAM autokorjaamon
lisäpalvelut

SIJAISAUTOPALVELU
huollon ja lasinvaihtojen ajaksi
40€ / vrk

AUTON NOUTO KORJAUKSEEN
20€

VAURIOTARKASTUS
Tilaa meidät tekemään vauriotarkastus autollesi, vaikka työpäivän aikana.

AWUX - AUTON VAHINKOPALVELU

EAM Autokorjaamo kuuluu Awux-
kolarikorjaamoihin

RAHOITUSTA HUOLTOON

Autohuoltotili - helppo ja joustava maksutapa

Meillä mahdollisuus maksaa huollot ja korjaukset rahoituksella innovoicen kautta. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa!

PÄIVÄÄ

Korotonta maksuaikaa

EAM AUTOKORJAAMO

Ajanvaraus

Vahinkotarkastus

Sosiaalinen media

-10% Alennuskuponki EAM Autokorjaamon palveluihin

Haluatko 10% alennuskupongin autohuoltoon, kolarikorjaukseen tai tuulilasin vaihtoon?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja toimitamme sinulle sähköisen alennuskuponkisi. Saat myös jatkossa hyödyllisiä tarjouksia autoiluun liittyen.

(Alennus koskee työn osuutta. Ei koske jo valmiiksi alennettuja hintoja).